Voorjaarsvakantie 2021

Met ingang van de voorjaarsvakantie zijn onze vernieuwde bungalows te boeken. En om dit te vieren ontvang je nu extra veel korting op je verblijf in de voorjaarsvakantie!

Verblijf in een vernieuwde Bungalow, Youpi! Lodge of andere luxe accommodatie

Onze bungalows hebben in 2019 een complete renovatie ondergaan en zijn echt super mooi geworden. Ontdek en ervaar het zelf!

Kies een geschikte accommodatie en profiteer van voordelige prijzen. Wees er snel bij en boek een onvergetelijke vakantie bij Beerze Bulten!

P.s. Check nog wel even de correcte aanvangsdatum van jouw voorjaarsvakantie (verschilt veelal per regio).

Fitness & Wellness

Lekker opwarmen? Koop dan voor slechts €25,- de Fitness & Wellness Card! Met deze kaart heb je voor twee personen (18+) tijdens je verblijf gratis toegang tot de sauna's, zoutgrot en fitness (incl. groepslessen)! Terwijl de kinderen spelen, glijden en plezier hebben kun je heerlijk ontspannen in het saunalandschap of inspannen in ons vernieuwde fitnesscenter!

Eindeloos genieten!

Jong en oud kunnen zich vermaken met een uigebreid animatieprogramma met onder andere theater, sport en spel, tal van knutselactiviteiten en nog veel meer! En wat dacht je van de onbeperkte toegang tot indoor speelparadijs het Giga Konijnenhol? Je hoeft je geen moment te vervelen op en rondom Beerze Bulten!

Kies de gewenste datum om je vakantie te boeken of schakel de hulp in van onze collega's via tel. 0523-251398.