Camping Ommen

Ben je op zoek naar een gezellige camping in Ommen om te kamperen? 5-sterren camping Beerze Bulten ligt middenin het bos en op slechts 10 minuten afstand van het centrum van Ommen. De perfecte familiecamping voor een fantastische vakantie, vlakbij vakantieplaats Ommen.

 • Nu boeken
 • Ommen en Toerisme

  Ommen is een bekend vakantieoord en je vindt er dan ook verschillende campings in Ommen om te kamperen. Beerze Bulten is een camping met zwembad in de omgeving van Ommen. In Ommen kun je, naast kamperen, van alles beleven en hier worden, met name in de vakantieperiodes, veel activiteiten voor de toeristen georganiseerd. Denk hierbij aan de traditionele jaarmarkt: de Ommer Bissingh, maar ook aan verschillende (rommel)markten, een gezellige kermis en allerlei andere activiteiten in Ommen.

  Onze camping in Ommen

  Op 5-sterren camping Beerze Bulten nabij Ommen zul je een fantastische tijd beleven! Op deze kindercamping ontbreekt het jou aan niets. Deze camping vlakbij Ommen is namelijk voorzien van de volgende topfaciliteiten en activiteiten om te kamperen:

  • Een overdekt speelparadijs het Giga Konijnenhol (ook mogelijkheden voor het geven van kinderfeestjes)
  • Binnen- en buitenzwembad
  • Het Giga Konijnenveld, een grote buitenspeeltuin met water
  • Comfort op de plaats en gratis douchen in ons 5-sterren sanitair en de mogelijkheid tot huren van privé sanitair.
  • Recreatieprogramma met diverse sport-, spel- en theateractiviteiten
  • Verschillende wellness en beauty faciliteiten!

  De kampeerplekken van onze camping in Overijssel zijn standaard voorzien van:

    Privé waterpunt
    Eigen riolering
    8 ampère elektra (verhoging mogelijk)
    Gratis camping WiFi
    Inclusief douchen

  Ommen en omgeving

  De prachtige oerbossen en het landschap nodigen uit om ontdekt te worden. De zandverstuivingen, oerbossen, jeneverbesvelden, agrarische esgronden en rivier de Vecht maken het geheel uniek en de campings in Ommen, een trekpleister. De Vecht baant zich al kronkelend een weg door het schitterende landschap en passeert pittoreske dorpjes, zoals Ommen, landgoederen, bossen en heide. Een landschap waarin vervlogen tijden bewaard zijn gebleven en waar je nog volop ruimte en rust vindt op een camping in Ommen.

  Geniet van het vakantieplaatsje Ommen en kom tot rust op camping Beerze Bulten in Overijssel, in het groene Vechtdal. Bij ons ben je op het juiste adres voor een fantastische kampeervakantie op een camping in Ommen!

  Kom je eens kamperen bij de ANWB Camping van het Jaar 2017 in Ommen?

   

   

  Ontdek alle faciliteiten!