ANWB Top Camping 2020

Vakantiepark Beerze Bulten mag zich al vele jaren ANWB Top Camping noemen. Daarmee behoren we tot de beste campings van Europa! Een inspectie van de ANWB heeft Beerze Bulten beloond met de maximale 5 sterren. Hierdoor mogen wij ook dit jaar weer dit predicaat dragen.

 • Nu boeken

 •  

  ANWB Top camping is het predicaat voor campings die de maximale score van 5 sterren halen bij de ANWB campinginspectie. De jaarlijkse inspecties door de ANWB zijn het uitgangspunt voor de classificatie. De inspecteurs beoordelen op sanitair, terrein, zwemmen, recreatie en winkels & horeca. Omdat veel kampeerders het sanitair belangrijk vinden telt dit zwaarder mee in de eindscore.

  Kamperen bij 5-sterren Familiecamping Beerze Bulten

  De kampeerplekken op Beerze Bulten zijn extra ruim opgezet. Zo heb je veel privacy en kun je nog meer genieten van het verblijf.

  Het park van deze camping biedt een heerlijk buitenleven in de schitterende natuur met alle luxe en comfort binnen handbereik. Dankzij de vele faciliteiten van de camping in Overijssel hoeven ouder en kind zich nooit te vervelen. Over het hele terrein zijn meer dan 30 speeltuintjes verspreid, zodat elke kampeerplek er wel een in de buurt heeft. Het schone en luxe sanitair is nooit ver weg en biedt bovendien veel aanvullend comfort, zoals kinderdouches en privésanitair op aanvraag. De faciliteiten bieden vermaak voor zowel jong als oud en voor elk weertype. We zeggen niet voor niets: in Beerze schijnt altijd de zon! 

  De kampeerplekken van onze camping in Overijssel zijn standaard voorzien van:

    Privé waterpunt
    Eigen riolering
    8 ampère elektra (verhoging mogelijk)
    CAI aansluiting (voor TV)
    Gratis camping WiFi
    Inclusief douchen

  Kamperen wordt wel heel comfortabel op deze camping in Overijssel. Beerze Bulten is door de faciliteiten, luxe en comfort dan ook absoluut een 'Glamping' en trotse winnaar van de ANWB Camping van het jaar 2017 award. Benieuwd naar wat er allemaal te beleven is op deze camping? Blader dan door de nieuwe brochure of bekijk de fotobeleving!

  Bekijk onze kampeerplekken op de plattegrond om jouw plekje te kiezen.

  Beleef een heerlijke vakantie bij Vakantiepark Beerze Bulten! 

   

  Ontdek alle faciliteiten!

  10

  De kinderen noemen het 'de lievelingscamping' omdat er zoveel te beleven is.