Animatie & Theater

Theatershows, musicals en een uitgebreid animatieprogramma!

Het gehele jaar door is er een zeer uitgebreid animatie-programma vol met gevarieerde en superleuke activiteiten. De activiteiten vinden plaats op verschillende locaties zoals het Giga Konijnenhol, het theater, het Giga Konijnenveld, recreatieterrein of in de prachtige omgeving van Beerze. Ook in de maanden buiten het hoogseizoen kun je rekenen op leuke activiteiten én theatershows!

Sport & Spel

Elke vakantie zit ons animatieprogramma, naast de geweldige shows en musicals, ook bomvol met leuke sport- en spelactiviteiten die iedere week weer anders zijn! Van Giga Knutselfeest tot glijbaanrace en van beachvolleybal tot Giga Swingend Bingo Feest; er is van alles te doen, zodat je je geen moment hoeft te vervelen. Op het park zijn drie sportvelden te vinden waar je zelf kunt sporten, of waar de activiteiten uit het animatieprogramma plaatsvinden.

"Het animatieprogramma biedt voor ieder wat wils, van jong tot oud."

Theater & Musical

Adembenemende musicals! Beerze Bulten ontwikkelt sinds 1999 elk jaar een nieuwe musical met Bultje het Konijn in de hoofdrol en telkens is het weer een topper! De gekke capriolen van Bultje het Konijn en zijn vrienden werken op de lachspieren van zowel jong als oud. De vele enthousiaste, speciaal voor Beerze Bulten gecomponeerde liedjes werken aanstekelijk. Zo kunnen jij en de kinderen niet anders dan meezingen en meeklappen. Naast de musicals kun je ook genieten van de meeleef theatershows en nog veel meer shows in het binnen- of buitentheater!

Outdoor

In Overijssel is van alles te beleven en Beerze is misschien wel de mooiste plek van Nederland. De zandverstuivingen, oerbossen, jeneverbesvelden, esgronden en rivier de Vecht maken het geheel uniek. In ons animatieprogramma zijn allerlei outdooractiviteiten opgenomen, waaronder mountainbiken, kanovaren, wandelen en fietsen, op ontdekking en handboogschieten. 

Ook kun je er zelf actief zijn in de buitenlucht, doordat wij het volgende verhuren: tennisbaan, midgetgolf, kano's, fietsen en mountainbikes.

Thuis of onderweg

Wil jij het hele jaar door van Bultje en zijn vriendjes genieten? Kijk dan snel naar al onze artikelen in de webshop door hier te klikken. Je kunt het hele jaar door ook thuis of onderweg genieten van de leukste Beerze Bulten liedjes en video's op YouTube en Spotify. Abonneer je daar gratis op onze kanalen!

Je beleeft het bij Beerze Bulten!

Je beleeft het bij Beerze Bulten!
Je beleeft het bij Beerze Bulten!
Je beleeft het bij Beerze Bulten!
Je beleeft het bij Beerze Bulten!

10

Animatie/toneelstuk is erg leuk opgezet en niet alleen voor kinderen maar de ouders lachen heel hard mee!