Beerze Bulten

Wie is wie?

Bultje

Bultje

Bultje is een super leuk en lief konijn! Hij woont in het Giga Konijnenhol en is een echte kindervriend. Hij staat graag op het podium tijdens onze shows en musicals en is een echte voetballiefhebber!

Wist je dat Bultje ook de mascotte is van Heracles Almelo?

 
Bibi

Bibi

Bibi is het zusje van Bultje en is te herkennen aan haar gele T-shirt en prachtige roze rok. Bibi is dol op lezen en daarom organiseren wij ook regelmatig Bibi’s boekenbal.

 
Albert Albino

Albert Albino

Albert Albino is de neef van Bultje. Hij heeft een mooie witte vacht en rode ogen, een echte Albino. Ook hij is gek op theater en had een rol in de musical ‘Bultje en het proefkonijn’.

 
Aart Schroefdraad

Aart Schroefdraad

Improvisatietalent Aart staat al sinds de allereerste musical samen met Bultje te shinen op het podium. Hij staat bekend om zijn gekke uitspraken en gevoel voor humor!

 
Eefje

Eefje

Eefje is te herkennen aan haar giga gave unicorn sloffen en de mooie bloemetjes in haar haar. Eefje is dol op zingen en knuffelen met Bultje. Daarnaast is Eefje altijd vrolijk en in voor een spelletje!

 
Burgemeester
 

Burgemeester

De burgemeester probeert altijd alles in goede banen te leiden. Zijn lievelingskleur is rood, net als zijn stropdas! En zijn hobby's zijn het poetsen van zijn ketting en lintjes doorknippen.

 

Ken jij iedereen al?