Beerze Bulten
Gezinscamping Nederland

Gezinscamping Nederland

  • Gezelligste gezinscamping in Nederland
  • Gelegen in Beerze, Overijssel
  • Groot zwemparadijs
  • Giga gave binnenspeeltuin

Gezinscamping in Nederland

Beerze Bulten: de leukste camping voor het gezin in Nederland.

Als je gaat kamperen in Overijssel is Beerze Bulten dé gezelligste gezinscamping van Nederland. Kinderen hoeven zich op deze gezinscamping zeker niet te vervelen met bijvoorbeeld het binnen- en buitenbad, de vele speeltuinen, het Giga Konijnenhol en hun nieuw gemaakte vriendjes. Beerze Bulten blijft je bij!

 

"Dé plek voor een heerlijke vakantie met het hele gezin!"

Gezinscamping in Overijssel

We hebben niet alleen aan de kids gedacht. Jullie als ouders kunnen op onze gezinscamping in Overijssel heerlijk relaxen in bijvoorbeeld onze Spa, Wellness & Fitness. Inspannen in de fitness, 100% genieten in de sauna, jezelf verwennen met een beautybehandeling of ontspannen in de unieke zoutgrot. Een andere leuke gezinsactiviteit? Dat is fietsen in de adembenemende omgeving! 's Avonds kun je terecht in ons uitstekende restaurant waar een heerlijk menu voor jullie klaar staat. Een vakantie op onze gezinscamping in Nederland mét overdekt zwembad is voor iedereen één groot feest!

Kampeerplaatsen

Bij Beerze Bulten kun je kamperen op ruime kampeerplaatsen van 80 tot 140 m2. Ook kun je kiezen voor een plek met privé sanitair.

Accommodaties

De verschillende accommodaties bij Beerze Bulten bieden veel comfort en ruimte. Ze zijn geschikt voor maximaal 16 personen.

Honden welkom

Jouw gezin is natuurlijk niet compleet zonder jouw hond. Op onze gezinscamping zijn max. 2 honden per kampeerplek en in enkele accommodaties welkom.

Kamperen op onze gezinscamping

Avontuurlijk kamperen? Dat doe je op onze gezinscamping in Nederland. Bij ons kampeer je niet hutjemutje op veldjes, maar juist op ruime plekken midden in de natuur. En met heel veel privacy! Onze kampeerplaatsen beschikken over een privé waterpunt, eigen riolering, 8 ampère elektra en gratis wifi. 

Kamperen met een luxe tintje? Kamperen wordt wel érg comfortabel op onze gezinscamping in Overijssel. Wij beschikken over diverse glamping accommodaties, zoals onze stoere Youpi! Lodge. Hopelijk zien wij jou snel op onze gezinscamping in Nederland 😍

 

Beoordeling - 9


"Fantastisch vakantiepark! Leuke speeltuintjes, zowel binnen als buiten, voor de jonge kinderen Goede sanitaire voorzieningen, schoon! Animatie geweldig leuk! En super vriendelijk personeel! Goed restaurant! Geweldig genoten met onze kinderen!"

Bianca

Top 3 faciliteiten voor gezinnen

Op onze gezinscamping in Nederland vind je oneindig veel faciliteiten. Denk aan speeltuinen, zwembaden, bowlingbanen, diverse horeca, een beautysalon, wellness, een fitnesscentrum, kanoverhuur en nog veel meer. Wij zetten de drie leukste faciliteiten voor gezinnen even voor jou op een rijtje:

🎭 Animatie & Theater

💦 Binnen- en buitenzwemparadijs

🐰 Giga Konijnenhol

Veelgestelde vragen over onze gezinscamping in Overijssel ↓

🧒 Waarom is Beerze Bulten een leuke gezinscamping in Nederland?

Allereerst natuurlijk om onze vele faciliteiten voor families. Wat dacht je van een binnen- en buitenzwembad, indoor speelparadijs, groot speelveld, bowlingbaan, wellness en fitness? Een vakantie bij ons blijft jong en oud bij! Bovendien is onze gezinscamping in Nederland autovrij, zodat je kinderen alle ruimte hebben om veilig te spelen. 

🏊🏽 Welke gezinscamping in Nederland heeft een overdekt zwembad?

Beerze Bulten natuurlijk! Ons overdekte zwembad biedt uren aan zwemplezier en is een groot paradijs voor jong en oud! Vooral het Adventure Island met sproeiers, waterpistoleren en tuimelaars valt in de smaak bij de kleintjes. Ook de twee spectaculaire glijbanen (mét lichteffecten) zijn zeer geliefd. En de ouders? Die kunnen lekker ontspannen in het wellness gedeelte van het binnenzwembad van onze gezinscamping in Overijssel.