1. Gezelligste gezinscamping in Nederland
  2. Gelegen in Beerze, Overijssel
  3. Faciliteiten voor het hele gezin

Gezinscamping in Nederland

Beerze Bulten; de gezelligste camping voor het gezin in Nederland.

Als je gaat kamperen in Overijssel is Beerze Bulten dé gezelligste gezinscamping van Nederland. Kinderen hoeven zich op deze gezinscamping zeker niet te vervelen met bijvoorbeeld het binnen- en buitenbad, de vele speeltuinen, het Giga Konijnenhol en nieuw gemaakte vriendjes.

 
Bekijk het aanbod
 
 

"Dé plek voor een heerlijke vakantie met het hele gezin!"

Gezinscamping in Overijssel

De ouders kunnen op deze gezinscamping in Overijssel heerlijk relaxen in bijvoorbeeld Spa, Wellness & Fitness, waar je heerlijk kunt fitnessen, in de sauna kunt zitten, een beautybehandeling kunt nemen in onze beautysalon of kunt ontspannen in de unieke zoutgrot. Het hele gezin kan een dag gaan fietsen in de adembenemende omgeving en in de avonden kun je naar ons uitstekende restaurant waar een heerlijk menu klaar staat. Kamperen in Overijssel is voor het hele gezin op kindercamping Beerze Bulten een feest!

 

Kampeerplaatsen

Bij Beerze Bulten kun je kamperen op ruime kampeerplaatsen van 80 tot 140 m2. Ook kun je kiezen voor een plek met privé sanitair.

Accommodaties

De verschillende accommodaties bij Beerze Bulten bieden veel comfort en ruimte. Ze zijn geschikt voor maximaal 16 personen.

Honden welkom

Jouw gezin is natuurlijk niet compleet zonder jouw hond. Op onze gezinscamping zijn max. 2 honden per kampeerplek en in enkele accommodaties welkom.

 
 

Kamperen in Overijssel op een gezinscamping!

Wil je kamperen in Overijssel? Boek dan een vakantie bij Beerze Bulten: de gezelligste gezinscamping en kindercamping, met zwembad en indoor speelparadijs, van Nederland. Voor jong en oud is er van alles te beleven. Deze gezinscamping biedt topfaciliteiten en een bomvol recreatieprogramma. Of geniet van de prachtige natuur om je heen!

Kamperen wordt wel heel comfortabel op deze gezinscamping in Overijssel! Beerze Bulten is dan ook absoluut een glamping! Hopelijk zien wij jou snel op onze gezinscamping in Nederland als je komt kamperen in Overijssel!

Last minute kamperen

Ben je op zoek naar een last minute camping in Nederland? Ook daar bieden wij regelmatig mogelijkheden voor.

 
Reserveer jouw plek op deze gezinscamping
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 
 

Beoordeling - 9


"Fantastisch vakantiepark! Leuke speeltuintjes zowel binnen als buiten voor de jonge kinderen Goede Sanitaire voorzieningen, schoon!! Schoonmaak zichtbaar aanwezig de hele dag door in het hoog seizoen. Animatie geweldig leuk! En super vriendelijk personeel! Goed restaurant! Geweldig genoten met onze kinderen!"

Bianca