Beerze Bulten
Zomervakantie

Zomervakantie 2024

Al veel geboekt
  • Winnaar ANWB Camping van het Jaar
  • Binnen- en buitenspeelparadijs
  • Kindvriendelijk en autovrij

Zomervakantie bij Beerze Bulten

Zomervakantie vol avontuur bij Beerze Bulten, dé familiecamping van Nederland!

Een verblijf op 5-sterren vakantiepark en familiecamping Beerze Bulten in de zomervakantie: dat wordt giga gaaf! Beleef oneindig veel zwem- en speelplezier met het hele gezin. Wij doen er, samen met Bultje het Konijnen, alles aan om jouw zomervakantie onvergetelijk te maken. Eén ding is zeker: een zomervakantie op onze camping blijft je bij!

 
ANWB Camping van het Jaar 2023

Dit mag je niet missen tijdens de zomervakantie op deze camping

Giga Konijnenhol

Het overdekte speelparadijs waar de kids kunnen knutselen, klimmen, klauteren, glijden en spelen. En dat onder de grond!

Zwemparadijs

De prachtige binnen- en buitenbaden bieden tijdens jouw zomervakantie in Overijssel een unieke zwembeleving, voor alle leeftijden!

Giga Konijnenveld

Het Giga Konijnenveld, een grote buitenspeeltuin met water, zand en de allerleukste speeltoestellen. Volop zwemplezier!

Animatie & Theater

Op onze camping is er in de zomervakantie een boordevol animatieprogramma, inclusief theatershows.

Vind je ideale verblijf in de zomervakantie:

Activiteiten tijdens je zomervakantie op onze camping

Op onze camping is er in de zomervakantie voor iedereen wat te beleven! De kinderen leven zich uit in indoor speelparadijs het Giga Konijnenhol met klimbos, theater en vier bowlingbanen. En wat dacht je van een uitgebreid animatieprogramma voor jong en oud? De kids beleven de leukste avonturen dankzij de gevarieerde en superleuke activiteiten die het animatieteam organiseert. Ook zingen zij vrolijk mee tijdens de shows en musicals. Als dat nog niet genoeg is hebben we het Giga Konijnenveld waar kinderen kunnen spelen met water en zand of het zwemparadijs met binnen- en buitenzwembaden. Ook zijn er ruim 30 uitdagende speeltuinen verspreid over het park. Dat is toch giga gaaf?

Maar ook aan de ouders is gedacht. Vanaf jullie kampeerplek of bungalow in de zomervakantie kunnen jullie genieten van diverse behandelingen bij onze beautysalon, lekker sporten in onze fitness, deelnemen aan de gratis groepslessen, ontspannen in onze wellness of bijkomen met een lekker hapje en drankje bij de diverse horecagelegenheden op het park! De kampeerplekken zijn extra ruim opgezet en liggen speels over het terrein verdeeld. Gaat je voorkeur uit naar meer luxe? Kies dan voor een bungalow in de zomervakantie of bekijk onze andere accommodaties. Zijn jullie klaar voor de leukste zomervakantie op onze camping in Overijssel?

 

Beoordeling - 10


"Superfijn park om te zijn met kinderen. Kinderen genieten van al het aanbod en dat is voor ouders ook ontspannend. Bovendien ben je in een mooie omgeving, je loopt zo het bos in!!"

Familie Smit