Beerze Bulten
Wikkelhouse huren Nederland

Wikkelhouse Nederland

 • Duurzame en compacte Wikkelhouses
 • 5-sterren park met topvoorzieningen
 • In de natuur van het Vechtdal

Uniek overnachten in een Wikkelhouse

Een slim en compact huisje met grootse plannen.

Vakantie vieren én een steentje bijdragen aan het milieu? Kom dan een Wikkelhouse huren! Onze Wikkelhouses hebben hun naam te danken aan het feit dat ze gewikkeld zijn in karton. Superduurzaam bouwmateriaal! Je verblijft midden in de natuur van onze camping in het Vechtdal, met topfaciliteiten altijd dichtbij.

 
Meest gewaardeerde huuraccommodatie

Wij zijn met onze wikkelhouses in de categorie 'meest bijzondere huuraccommodatie' verkozen tot beste camping van het jaar 2023! 

Onze Wikkelhouses in Nederland

Bij ons kun je terecht in het compacte Wikkelhouse en het iets grotere Wikkelhouse XL. Beide zijn voorzien van een badkamer, een keukentje en airconditioning (koelen én warmen). Buiten chill je in je schommelstoel of aan de picknicktafel, terwijl je de vogeltjes op het park hoort fluiten. Bij ons kun je een Wikkelhouse huren voor maximaal 4 personen. In het compacte Wikkelhouse is er een 2-persoons klapbed en een 2-persoons bed boven de badkamer. In het grotere Wikkelhouse XL zijn twee slaapkamers: eentje met een 2-persoons bed en eentje met een stapelbed. En wil je in het Wikkelhouse XL overnachten? Dan beschik je als extra over een vaatwasser!

Supersterke constructie

De Wikkelhouses worden met gerycled materiaal ingewikkeld met milieuvriendelijke lijm. Zo ontstaat er een keiharde en isolerende structuur.

3x milieuvriendelijker

Een Wikkelhouse is 3x milieuvriendelijker dan een traditioneel huis. Het wordt gebouwd met karton en hout, duurzamer dan dat wordt het niet!

 

Optimaal geïsoleerd

Een jas van vlas! Bij de Wikkelhouses wordt vlas als isolatiemateriaal gebruikt. Het houdt geluid buiten en zorgt ervoor dat het huisje lekker warm blijft.

Nominatie

Door een internationale jury van de ANWB genomineerd als 'meest bijzondere huuraccommodatie' bij de 'ANWB Camping van het Jaar 2023'-verkiezing.

Ontdek onze Wikkelhouses in Nederland:

Wikkelhouse huren bij Beerze Bulten

Een Wikkelhouse huren kan inmiddels op veel plekken in Nederland, maar nergens is het zo leuk als op onze familiecamping. Beerze Bulten blijft je bij! Waarom? Wij geven je een aantal redenen 

 1. Pret in het Giga Konijnenhol - Een indoor speelparadijs, bowlingbanen, een heus theater en Bultje's Eetkamer. En dat allemaal onder de grond, net als een echt konijnenhol. Een plek waar jullie geen genoeg van krijgen!
   
 2. Zwemplezier in ons zwemparadijs - Zowel binnen als buiten, oftewel waterpret bij slecht én goed weer. Aan alle leeftijden is gedacht! Van een Adventure Island voor de kleintjes tot gave glijbanen voor de oudere kids.
   
 3. Fitness, Beauty & Wellness - En dacht je dat we ons alleen maar richten op de kids? Dan heb je het mis! Leef je uit in onze sportschool, geniet van een beautybehandeling of ontspan optimaal in onze sauna's of zoutgrot.
   
 4. Op avontuur in het Vechtdal - Wil je in een Wikkelhouse overnachten op ons park? Dan verblijf je midden in de natuur én aan rivier de Vecht. Vanaf de camping lopen diverse wandel- en fietsroutes. Tijd voor avontuur!
 
9,1

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9,1.

Een greep uit onze faciliteiten:

Wat maakt een Wikkelhouse zo duurzaam?

Onze Wikkelhouses in Nederland bestaan voor meer dan 60% uit hout. Er worden alleen gerecylde materialeren gebruikt en de CO2-uitstoot wordt zo laag mogelijk gehouden. Je kunt dus met een gerust hart vakantie vieren op ons 5-sterren vakantiepark, want je draagt ondertussen een steentje bij aan het milieu!

Over welke voorzieningen beschikt mijn Wikkelhouse in Nederland?

Onze tiny houses zijn dan wel klein en compact, toch zijn alle benodigde voorzieningen aanwezig! Een badkamer, een keuken met inductiekookplaat, combimagnetron, koffiezetapparaat en waterkoker en een flatscreen televisie. Allemaal aanwezig wanneer je een Wikkelhouse komt huren op onze kindercamping.