Beerze Bulten
Tiny house Overijssel

Tiny house in Overijssel

  • Duurzame tiny houses
  • 5-sterren familiecamping
  • Gelegen in het Vechtdal

Tiny house huren in Overijssel

Duurzaam genieten in een compact huisje in de natuur.

Wist jij al dat je op onze gezinscamping ook een tiny house in Overijssel kunt boeken? Dit worden ook wel glamping accommodaties genoemd. Een tiny house is een klein huisje dat meestal duurzamer en milieuvriendelijker is dan een normaal vakantiehuis. Bij ons vind je tiny houses voor maximaal 4 personen, zoals onze Wikkelhouses of onze Trek-in. En dat midden in de natuur. Beerze Bulten blijft je bij! 

 

Duurzaam tiny house in Overijssel

Een steentje bijdragen aan het milieu tijdens jouw vakantie? Boek dan een duurzaam vakantiehuis bij ons. Onze Wikkelhouses en Trek-in zijn duurzaam gebouwd, met materialen als FSC-gecertificeerd hout, karton en vlas. Ze lijken misschien wat klein, maar ze leveren niets in op luxe en comfort. Dat is precies de bedoeling van onze tiny houses in Ommen! Alles wat je nodig hebt is aanwezig: van een nette badkamer tot fijne keuken. En dat op een rustige locatie midden in de natuur, tussen de bossen en met veel privacy. Een uniek en duurzaam tiny house boek je dus bij Beerze Bulten!

Geschikt voor 4 personen

Onze tiny houses in Overijssel bieden plaats aan maximaal 4 personen. Perfect voor een verblijf met je partner (extra ruimte!), gezin of vrienden.

Duurzaam tiny house

Onze Wikkelhouses worden gebouwd met karton en hout en zijn 3x milieuvriendelijker dan een traditioneel huis. Ook onze Trek-in is energiezuinig.

Inclusief gebruik faciliteiten

Tijdens je verblijf in een tiny house in Ommen bij ons maak je onbeperkt gebruik van het zwembad, de speeltuinen, de horeca en alle andere topfaciliteiten.

Tiny house op Vakantiepark Beerze Bulten

Het grote voordeel van een tiny house op ons vakantiepark? Onze talloze faciliteiten waar je onbeperkt gebruik van kunt maken. Vervelen is geen optie bij ons. Beleef de gaafste avonturen in het Giga Konijnenhol, laat je verwonderen in het theater, gooi een strike op de bowlingbaan, plons in ons binnen- en buitenzwembad of schuif aan bij onze brasserie. En wie denkt dat we niet aan jullie als ouders hebben gedacht, heeft het mis! Tijdens je verblijf in een tiny house op onze camping kun je terecht in onze beautysalon, wellness én fitness.

Verder kun je een fiets of kano huren om de omgeving te ontdekken. Je bent zo in het Vechtdal of in plaatsjes als Ommen en Hardenberg.

 
9,1

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9,1.

Veelgestelde vragen

Waar boek ik een duurzame tiny house?

Op onze gezinscamping kun je een duurzaam huisje huren. Onze Wikkelhouses worden, zoals de naam al verklapt, ingewikkeld met gerecycled materiaal en milieuvriendelijke lijm. Ze worden gebouwd met karton en hout en zijn daarmee 3x milieuvriendelijker dan een traditioneel huis.

Wat is het voordeel van een tiny house op een camping?

Tegenwoordig vind je tiny houses in vele soorten en maten en op verschillende plekken in Nederland. De grootste voordelen van een tiny house op een camping? De gezellige campingsfeer, het verblijf midden in de natuur én het gebruik van de talloze parkfaciliteiten. Beerze Bulten is perfect voor een tiny house vakantie in Overijssel!