Beerze Bulten
Voorjaarsvakantie

Voorjaarsvakantie

  • Vakantiepark in het Vechtdal
  • Beoordeeld met 5 sterren door de ANWB
  • Luxe accommodaties

Voorjaarsvakantie in Overijssel

Beleef een onvergetelijke voorjaarsvakantie bij Beerze Bulten!

Ervaar het 'Beerze Bulten gevoel' op ons vakantiepark in Overijssel tijdens de voorjaarsvakantie. Geniet van de mooie natuur van het Vechtdal tijdens een heerlijke wandeling of fietstocht. Aan het einde van de dag voel je je helemaal thuis in een van onze luxe accommodaties. Na een goede nachtrust kun je er de volgende dag weer flink tegenaan! Mis hier niets van tijdens je weekendje, midweekje of weekje weg in de voorjaarsvakantie.

 

"Beerze Bulten is dé plek om het voorjaar te vieren"

Dit mag je niet missen op ons vakantiepark tijdens de voorjaarsvakantie

Giga Konijnenhol

Het overdekte speelparadijs waar de kids kunnen knutselen, klimmen, klauteren, glijden en spelen in de voorjaarsvakantie op ons vakantiepark.

Zwemparadijs

De prachtige binnenbaden bieden een unieke zwembeleving tijdens je weekendje of midweek weg in de voorjaarsvakantie!

Animatie & Theater

Tijdens de voorjaarsvakantie in Overijssel is er een boordevol animatieprogramma, inclusief theatershows.

Vind je ideale verblijf tijdens de voorjaarsvakantie in Overijssel:

To do's tijdens je verblijf in de voorjaarsvakantie

Wanneer je even weg gaat in de voorjaarsvakantie bij Beerze Bulten genieten jong en oud van onze uitgebreide parkfaciliteiten. De kids vermaken zich opperbest met ons uitgebreide animatieprogramma met onder andere theater, sport en spel, tal van knutselactiviteiten en nog veel meer! En wat dacht je van de onbeperkte toegang tot indoor speelparadijs het Giga Konijnenhol? Vergeet ook zeker niet ons zwemparadijs met binnen- en buitenbaden voorzien van glijbanen en massagestralen. Vervelen tijdens de voorjaarsvakantie op ons vakantiepark? Echt niet!

Terwijl de kinderen zich uitstekend vermaken kun jij lekker opwarmen en ontspannen in onze sauna's, zoutgrot en fitness (incl. groepslessen). Pak je koffers maar vast in en geniet van een weekendje, midweek of weekje weg in de voorjaarsvakantie bij 5-sterren vakantiepark Beerze Bulten. Dat wordt een voorjaarsvakantie om nóóit te vergeten!

Beoordeling - 9


"Heerlijk verblijf in een bosrijke omgeving. Veel te doen voor de kinderen zoals zwemmen, bowlen, overdekte speeltuin, veel speeltuintjes, en een theater. We verbleven in een Youpi!. Een fijn huisje voorzien van alle gemakken. ‘s Ochtends hoor je de vogels en zie je de eekhoorntjes door de bomen springen. We hebben een heerlijk weekend gehad!"

Familie Schrotenboer