Groepsaccommodaties in Overijssel

Zoek je een groepsaccommodatie in Overijssel? Beerze Bulten beschikt over een nieuw 16-persoons Familiehuis en een riante 12-persoons groepsaccommodatie, gelegen in het prachtige Vechtdal in Overijssel!

 • Groepsaccommodatie boeken
 • Groepsaccommodatie Overijsel

  Deze luxe groepsaccommodaties in Overijssel zijn prachtig gelegen aan de Vecht in Overijssel, net buiten het park.

  12 persoons groepsaccommodatie

  Boerderij de Vechtvallei is een riante en sfeervolle groepsaccommodatie in Overijssel. Kenmerkend voor deze Overijsselse groepsaccommodatie zijn natuur, rust, beleving en ruimte. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht over rivier de Vecht en het uitgestrekte landschap. In de groepsaccommodatie zijn voldoende speelfaciliteiten aanwezig voor de kinderen en daarnaast kun je uiteraard ook gratis gebruik maken van de faciliteiten op Beerze Bulten, welke op loopafstand zijn gelegen. Ook worden er verschillende dingen georganiseerd door de animatie van Beerze Bulten.

  16 persoons groepsaccommodatie

  Onze nieuwste groepsaccommodatie: Familiehuis de Jeneverbes! In deze nieuwe, moderne groepsaccommodatie in Overijssel kunnen maar liefst 16 personen plaatsnemen. De Jeneverbes is voorzien van een grote oprit met eigen parkeerplaatsen en een ruim terras. Vanwege de ligging op het prachtige natuurveld kun je bij deze groepsaccommodatie in alle rust genieten van de natuur en de omgeving en hebben de kinderen alle ruimte om te spelen. 

  Groepsaccommodatie voor ieder gezelschap

  Een familieweekend, jubileum, verjaardag, bedrijfsfeest of een andere gelegenheid? Onze groepsaccommodaties in Overijssel lenen zich uitstekend voor ieder gezelschap! Gasten van Familiehuis de Jeneverbes en Boerderij de Vechtvallei hebben uiteraard toegang tot de faciliteiten van Kindercamping Beerze Bulten:

  • Giga Konijnenhol; overdekt speelparadijs met theater
  • Binnen en buiten zwembaden
  • Giga Konijnenveld; grote recreatieplas met speeltoestellen
  • Spa, Wellness & Fitness faciliteiten (exclusief)
  • Uitgebreid animatieprogramma

  Kortom, Familiehuis de Jeneverbes en Boerderij de Vechtvallei zijn de ideale groepsaccommodaties in Overijssel met tal van mogelijkheden!

  Ontdek onze accommodaties

  Ontdek onze accommodaties
  Ontdek onze accommodaties
  Ontdek onze accommodaties
  Ontdek onze accommodaties