Glamping in Nederland

Wil je kamperen in Nederland met meer luxe en comfort? Dan is Glamping echt iets voor jou! Onze accommodaties zijn zeer luxueus, ruim en volledig ingericht. Bij Beerze Bulten kun je het unieke Nederlandse Glamping gevoel beleven!

Wat is Glamping?

Glamping in Nederland is dé trend op kampeergebied! Met Glamping kun je optimaal genieten van de natuur en camping in een van onze comforatabele en luxe accommodaties. Onze Glamping accomodaties zijn luxe ingericht, van alle gemakken voorzien en beschikken over diverse aantrekkelijke voorzieningen.

Beleef met Glamping in Nederland de luxe die je gewend bent van bijvoorbeeld een hotel in combinatie met de vrijheid van de natuur!

Glamping Nederland van het jaar 2016!

Beerze Bulten is door Kids Vakantiegids uitgeroepen tot Glamping van het jaar 2016! De prijs werd uitgereikt op de Vakantiebeurs in Utrecht. Beerze Bulten werd uit ruim 70 inschrijvingen door de vakjury genomineerd voor de prijs. Dankzij de vele stemmen van het publiek mag Beerze Bulten zich nu Glamping van het jaar noemen!

Eigenaar Gerrit-Jan Hagedoorn: ”Beerze Bulten is al geruime tijd bezig met het populaire thema Glamping. Onze luxe voorzieningen en accommodaties, het 5 sterren sanitair, de wellness faciliteiten en de prachtige omgeving maken Beerze Bulten de perfecte plek in Nederland om het Glamping gevoel te ervaren. Het mogen ontvangen van het award is een prachtige beloning voor ons harde werken en de inzet met betrekking tot Glamping”.

Naast de prijs voor Glamping van het jaar 2016, mag Beerze Bulten zich ook ANWB camping van het jaar 2017 noemen! In 2020 behoorden ze wederom bij de beste ANWB campings.

Glamping in Nederland

Vakantiepark Beerze Bulten is de ideale plaats voor Glamping in Nederland. Wij beschikken over alle ingrediënten die Glamping mogelijk maken. Je kunt bij ons op en top "glamorous kamperen" in een van de volgende accommodaties:

Wil je met een groep het Glamping gevoel ervaren? Neem dan een kijkje bij de volgende accommodaties:

  • Boerderij de Vechtvallei (max. 12 pers.)
  • Familiehuis de Jeneverbes (max. 16 pers.)

Naast Glamping in een van onze luxe accommodaties kun je bij ons ook luxe kamperen in Nederland. Onze comfortplaatsen en privé sanitair laten niets te wensen over; optimaal glamping in Nederland!

Glamping faciliteiten

Naast de accommodaties en luxe kampeerplaatsen zijn er op het park tal van faciliteiten aanwezig die glamping mogelijk maken. Wat dacht je van onze Beauty & Wellness salon. Tijdens jouw vakantie kom je pas echt tot rust in onze sauna's, zoutgrot, zonnebank of tijdens een behandeling in het wellnesscenter van Beerze Bulten. Naast het ontspannen kun je je ook inspannen in ons fitnesscentrum met moderne fitnessapparatuur. Laat je tevens verwennen in onze Brasserie de Hagehorst, ontdek het mooie Vechtdal en neem een duik in ons zwemparadijs. Bekijk ook het vernieuwde Giga Konijnenhol, een indoor speelparadijs met Bultje's Eetkamer en Beerze Bowling. Je zult het ultieme Nederlandse Glamping gevoel ervaren!

Beerze Bulten heeft alle ingredienten in huis voor Glamping in Nederland!

Ontdek alle faciliteiten!