1. Unieke (glamping)accommodaties
  2. 5-sterren vakantiepark
  3. Gelegen in het Vechtdal

Bijzonder overnachten

Unieke accommodaties op een 5-sterren vakantiepark.

Verblijf jij graag in een unieke accommodatie? Beerze Bulten, gelegen in Overijssel, beschikt over vele uiteenlopende bijzondere accommodaties en glampingtenten, voorzien van alle gemakken. Ideaal voor jouw vakantie of weekendje weg met kinderen, familie of vrienden.

 

"Een unieke en bijzondere manier van overnachten in een luxe glampingaccommodatie!"

Bijzonder overnachten bij Beerze Bulten

Glamping = bijzonder overnachten

Onze Vechtglamping en Youpi! Lodges zijn beide unieke glampingaccommodaties. Je zult versteld staan van de luxe die je binnen aantreft.

Geniet van het buitenleven

Binnen wordt buiten dankzij het natuurlijke kleurgebruik. En wist je dat onze Vechtglamping Lodges een prachtige ligging aan de Vecht hebben?

Oneindig veel parkfaciliteiten

Een binnen- en buitenzwembad, het Giga Konijnenhol, het Giga Konijnenveld, wellness, fitness, een beautysalon - allemaal binnen handbereik!

Bijzonder overnachten bij Beerze Bulten 📸

Vechtglamping Lodges

Nieuw: Ervaar een nieuwe manier van glamping aan de Vecht bij Vakantiepark Beerze Bulten in een Vechtglamping Lodge. Deze nieuwe luxe en comfortabele lodges zijn gelegen aan rivier de Vecht en zijn van alle gemakken voorzien.

Youpi! Lodges

Het gevoel van kamperen met het ultieme glamping comfort? Kies dan voor een verblijf in een Youpi! Lodge! Een hoogwaardige en sfeervolle accommodatie, dicht bij alle faciliteiten en met een hoge buitenbeleving. En bovendien dankzij eigen CV zijn deze accommodaties het hele jaar te boeken!

 

Beoordeling - 9


"Geweldig en sfeervol park met super verblijf in de Youpi Lodge. Mooi en schoon zwembad waar de kinderen genoten van de glijbanen. Het konijnenveld was favoriet. In de zomer helemaal geweldig. Bij slecht weer lekker spelen in het konijnenhol. Perfecte omgeving. Kortom genoten!"

Angela op Zoover