Camping met privé sanitair

Een camping met privé sanitair zorgt voor een onbezorgde vakantie bij Beerze Bulten. Je geniet van het buitenleven tijdens een kampeervakantie, maar je hebt ook de comfort van thuis.

 • Nu boeken
 • Camping met privé sanitair

  Vind je het prettig om sanitair voor jezelf te hebben tijdens jouw kampeervakantie bij Beerze Bulten? Kies dan voor onze camping met privé sanitair. Een camping met privé sanitair heeft allerlei voordelen, zo heb je geen wachttijden als je bijvoorbeeld wilt douchen, hoef je niets de delen met anderen en heb je al jouw spullen bij de hand, zonder dat je telkens jouw spullen moet meenemen en inpakken.

  Wat houdt een camping met privé sanitair in?

  Een camping met privé sanitair betekent dat je gebruik kunt maken van ruime cabines met toilet, douche en brede wastafel met spiegel, alleen voor jouw eigen gezin. Je kunt jouw toiletspullen laten staan, terwijl de cabine toch dagelijks wordt schoongemaakt. Het privé sanitair bevindt zich in de centrale sanitairgebouwen verspreid over de camping.

  Arrangementen

  Wij bieden verschillende arrangementen aan voor kamperen op onze camping met privé sanitair. Kijk hier voor alle mogelijkheden. Als je verblijft op onze camping met privé sanitair, kun je natuurlijk onbeperkt gebruik maken van onder andere ons overdekte speelparadijs 'Giga Konijnenhol', het prachtige binnen- en buitenzwembad en Beauty, Wellness & Fitness. Wij bieden ook regelmatig voordelige last minute aanbiedingen voor onze camping met privé sanitair.

  Ook accommodaties

  Heb je geen caravan, tent of ander kampeermiddel, maar wil je wel de sfeer van een camping met privé sanitair ervaren? Beerze Bulten heeft meer dan 60 accommodaties van 4 tot 16 personen, die jou van alle gemakken voorzien. Bekijk hier het overzicht van alle accommodaties en reserveer het verblijf bij recreatiepark Beerze Bulten in Overijssel.