Beerze Bulten
Camping herfstvakantie

Herfstvakantie 2024

  • 5-sterren familiecamping in Beerze
  • Kamperen in de herfstvakantie
  • Glamping, bungalows en familiehuizen
  • Giga gave indoorfaciliteiten

Herfstvakantie bij Beerze Bulten

Op onze camping beleef je een herfstvakantie boordevol plezier!

Ieder seizoen heeft zo zijn charme, maar de herfst maakt de bossen van Beerze wel heel bijzonder. Trek de wandelschoenen aan en ontdek een prachtig kleurenpalet in het Vechtdal. Na een dag op pad keer je terug naar jouw kampeerplaats of vakantiehuisje. Tijdens de herfstvakantie maak je bovendien onbeperkt gebruik van onze giga gave indoorfaciliteiten.

 

"Kom onbezorgd genieten van de herfst bij Beerze Bulten!"

Dit mag je niet missen op ons vakantiepark in de herfstvakantie

Giga Konijnenhol

Het overdekte speelparadijs waar de kids kunnen knutselen, klimmen, klauteren, glijden en spelen.

Zwemparadijs

Het prachtige binnenzwembad biedt een unieke zwembeleving op onze camping in de herfstvakantie.

Wellness & Beautysalon

Een huisje huren in de herfstvakantie? Geniet 100% in onze sauna's, in de zoutgrot of met een massage!

Animatie & Theater

Tijdens jouw herfstvakantie is er een boordevol animatieprogramma, inclusief theatershows.

Vind jouw ideale kampeerplaats of vakantiehuis in de herfstvakantie:

To do's op ons vakantiepark in de herfstvakantie

De laatste kampeervakantie van het jaar laten we niet zomaar aan ons voorbij gaan! Zo hebben we een uitgebreid animatieprogramma voor jong én oud, met onder andere de bekende en griezelige spooktocht en de uitvoering van de musical! Natuurlijk kun je op onze camping tijdens de herfstvakantie óók een duik nemen in het zwemparadijs met Adventure Island en Spacetube glijbaan. Of wat dacht je van klauteren in het Giga Konijnenhol, ontspannen bij de wellness of de huiselijke en warme sfeer proeven bij Brasserie de Hagehorst?

Bij Beerze Bulten kun je uitstekend kamperen in de herfstvakantie. Onze kampeerplaatsen zijn extra ruim opgezet en beschikken over een privé waterpunt, eigen riolering, 8 ampère elektra en gratis wifi. Huur je liever een bungalow in de herfstvakantie? Dat is uiteraard ook mogelijk. Onze accommodaties zijn geschikt voor 2 tot 16 personen. En wist je dat je zelfs kunt glamperen in de herfst? Onze glamping lodges zijn, óók in het najaar, lekker warm. Kamperen of een huisje huren in de herfstvakantie bij Beerze Bulten, dat blijft je bij!

 

Beoordeling - 10

 

"Top camping, mooie locatie, schone accommodaties, fijn zwembad en top animatieteam. Er is veel te doen en onze kinderen hebben heerlijk gespeeld en veel vriendjes en vriendinnen gemaakt. Voor zoveel vakantieplezier hoef je niet naar het buitenland!"

Jo