Beerze Bulten
Zwembad Overijssel

Zwembad Overijssel

  • Zwemparadijs in Overijssel
  • Binnen & buitenbad
  • Zwemles bij Beerze Bulten

Zwemparadijs Beerze Bulten 

Het leukste zwembad in Overijssel

De prachtige binnen- en buitenbaden van camping Beerze Bulten bieden voor elk wat wils. Een heerlijke zwembeleving voor jong en oud! Dit zwembad in Overijssel is gemaakt van roestvrij staal en de attracties bieden continu zwemplezier.

 

"De binnen- en buitenbaden bieden voor elk wat wils"

Zwembad in Overijssel

Dit zwembad in Overijssel van familiecamping Beerze Bulten biedt een Adventure Island met bedriegertjes, sproeiers, waterpistolen en tuimelaars. Ook zijn er nog 2 spectaculaire glijbanen waaronder de Space Tube; door de lichteffecten in de glijbaan waan je je in de ruimte. De allerkleinsten hebben volop spetter- en zwemplezier in de vernieuwde waterspeeltuin met verschillende speelmogelijkheden. De perfecte locatie om een spetterend zwemfeestje te geven.

Ouders kunnen lekker ontspannen in het wellness gedeelte van het zwembad. Watersproeiers en massagestralen staan tot jouw beschikking. Gewoon een baantje trekken in het roestvrijstalen bad kan natuurlijk ook.

Als je op onze kindercamping of in 1 van onze accommodaties verblijft heb je tijdens het verblijf elke dag vrij toegang tot dit giga gave zwembad in Overijssel.

Prijs:
Kinderen tot 2 jaar: gratis
Kinderen vanaf 2 jaar: €6,00
Begeleiders: €6,00

NB: Zwembad Beerze Bulten is een semi-openbaar zwembad in Overijssel en wij bieden op meerdere tijden zwemles aan.