Kom proefkamperen bij Beerze Bulten (VOL!)

24 februari 2020

In het weekend van 17 t/m 19 april organiseert de ANWB een Kampeerweekend op Vakantiepark Beerze Bulten. Tijdens het weekend zijn er activiteiten voor jong en oud, zoals een vossenjacht, diverse shows of Giga Bingo. Kortom, genoeg ingrediënten voor een onvergetelijk avontuur! En ANWB-leden? Die krijgen extra voordeel op de arrangementsprijs.


Je kunt kiezen uit twee arrangementen:

Arrangement 1: Ik wil een kampeermiddel uitproberen

Beginnende kampeerders kunnen zelf beleven hoe leuk kamperen is. Voor hen stelt ANWB kampeermiddelen, zoals caravan, camper, vouwwagen en (dak-)tent) beschikbaar. Ben je een ervaren kampeerder en heb je altijd al een keer willen slapen in een camper of wil je de overstap maken naar een ander kampeermiddel? Dit is de kans om iets uit te proberen. Reserveer nu een (bus)camper, caravan, vouwwagen of (dak)tent! Geef in het veld voorkeuren aan wat je 1e en 2e voorkeur is.

Prijs: € 130,-* voor 2 personen.
ANWB-leden ontvangen € 10,- voordeel en betalen € 120,-* VOL!

De prijs is inclusief 2 x avond eten (1 avond familiebucket friet met snacks en 1 avond een buffet in Bultjes eetkamer), privé waterpunt, 8 ampère elektra, WiFi (voor 2 apparaten), inclusief douchen, toegang tot het (overdekte) zwembad en toegang tot het Giga Konijnenhol (binnen speeltuin).

Arrangement 2: Ik kom met eigen kampeermiddel

Natuurlijk ben je ook welkom met je eigen camper, caravan, vouwwagen of tent.

Prijs: € 110,-*  voor 2 personen.
ANWB-leden ontvangen € 10,- voordeel en betalen € 100,-* VOL!

De prijs is inclusief 2 x avond eten (1 avond familiebucket friet met snacks en 1 avond een buffet in Bultjes eetkamer), privé waterpunt, 8 ampère elektra, CAI aansluiting (voor TV), WiFi (voor 2 apparaten), inclusief douchen, toegang tot het (overdekte) zwembad en toegang tot het Giga Konijnenhol (binnen speeltuin).

*Prijzen zijn gebaseerd op 2 personen
Huisdieren zijn niet toegestaan. Honden zijn alleen toegestaan wanneer u met een eigen kampeermiddel komt, u wordt dan ingedeeld op een speciaal veld waar honden zijn toegestaan.

Extra personen > 1 jaar zijn voor € 25 makkelijk bij te boeken, inclusief 2x avondeten. Tijdens het weekend zijn er activiteiten voor jong en oud, zoals een vossenjacht, een theatershow, stokbrood bakken en nog veel meer.

Programma voor het weekend (onder voorbehoud van wijzigingen):
Vrijdag 17 april 2020
  • Inchecken vanaf 13.00 uur
  • Bultjes Giga welkomstshow en vossenjacht
Zaterdag 18 april 2020
  • Knutselen in de ochtend
  • Spel in de middag
  • S’avonds stokbrood bakken op het Giga Konijnenveld met live muziek en Giga Bingo
Zondag 19 april 2020
  • In de ochtend Pyjama disco en knutselen
  • Wandelen met Jan (de oprichter van de camping)
  • In de middag Giga Konijnenkooi
  • Eind van de middag Uitzwaai show
  • Uitchecken tot 19.00 uur

Het gehele weekend zal het animatieteam aanwezig zijn met diverse activiteiten voor kinderen. Daarnaast kunt u gebruik maken van ons (overdekte) zwembad en het Giga Konijnenhol (overdekte speeltuin).