Beerze Bulten
Pinksteren Beerze Bulten

Pinksteren 2025

  • Vakantiepark in het Vechtdal
  • Beoordeeld met 5 sterren door de ANWB
  • ANWB Camping van het Jaar 2023
  • Pinksterarrangementen

Weekend weg met Pinksteren

Geniet van een extra lang pinksterweekend bij familiecamping Beerze Bulten!

Tijdens Pinksteren kun je bij Vakantiepark Beerze Bulten genieten van een lang weekendje weg. Er is van alles te beleven voor jong en oud tijdens je weekendje weg met Pinksteren! Kies voor kamperen met Pinksteren op de ruime opgezette kampeerplaatsen of een huisje huren met Pinksteren. Wat heeft jouw voorkeur?

 

"Krijgen jullie al zin in een lekker lang weekend Beerze Bulten?"

Mis dit niet op onze camping met Pinksteren

Giga Konijnenhol

Het overdekte speelparadijs waar de kids kunnen klimmen, klauteren, glijden en spelen. En dat onder de grond, net zoals een echt konijnenhol.

Zwemparadijs

De prachtige binnen- en buitenbaden bieden tijdens je weekendje weg met Pinksteren een unieke zwembeleving.

Giga Konijnenveld

Het Giga Konijnenveld, een grote buitenspeeltuin met water, zand en de allerleukste speeltoestellen, zorgt voor uren speel- en waterpret!

Animatie & Theater

Op onze camping is er met Pinksteren een boordevol animatieprogramma, inclusief theatershows.

Vind je ideale verblijf met Pinksteren:

Boekbaar vanaf 1 juni

Activiteiten tijdens je weekend weg met Pinksteren

Wat je kunt doen vanuit je bungalow met Pinksteren of vanaf je kampeerplek? Giga veel! Doe mee aan gave activiteiten voor jong en oud, ontdek de prachtige omgeving of spetter in het zwemparadijs met binnen- en buitenbaden of het Giga Konijnenveld. De kinderen vermaken zich volop in indoor speelparadijs het Giga Konijnenhol met speelmogelijkheden, een uitgebreide horeca en vier bowlingbanen! Het zwemparadijs biedt veel uitdaging met de verschillende glijbanen en het Adventure Island, een waterparadijs waar alle kinderen dol op zijn! Krijgen jullie al zin in een lekker lang weekend weg met Pinksteren?

Voor de ouders zijn er ook tal van activiteiten. Breng een bezoek aan ons Beauty & Wellness center met vier sauna's, een zoutgrot, fitness en beautysalon. Je komt gegarandeerd weer uitgerust thuis! Ook kun je vanuit je vakantiehuis met Pinksteren of vanaf je kampeerplek de bosrijke omgeving verkennen. Er zijn genoeg fiets- en wandelmogelijkheden, ideaal als je er even tussenuit wilt. Kom je ook je weekendje weg met Pinksteren vieren bij 5-sterren camping Beerze Bulten?

 

Beoordeling - 10


"Voor de tweede keer naar deze prachtige camping geweest. Alles klopt: de fijne ruime kampeerplaatsen, lekker onder de bomen, het konijnenveld voor urenlang speelplezier met zand en water, het mooie zwembad, het schone sanitair en de geweldige animatie. Het animatie team is enthousiast en ontzettend op elkaar ingespeeld, ook de shows waren erg leuk!"

Marieke

Ontdek onze arrangementen