Beerze Bulten

Noa

“Wat ik vooral leuk vind is het contact met de gasten”

Team aan het woord

Mijn werk is heel gevarieerd. Ik werk in het Giga Konijnenhol, meestal in de bediening, maar ik help ook bij de bowling, ik verkoop ijsjes en als het heel druk is help ik ook in de keuken. Super afwisselend, elke dag is anders.

Wat ik vooral leuk vind is het contact met de gasten. We houden echt rekening met onze gasten en helpen waar het kan. Daar krijg je veel waardering voor terug. Dat sociale, dat moet je wel in je hebben. Toen ik hier begon vond ik het vaak best lastig om zomaar in gesprek te gaan met andere mensen. Dat heb ik hier echt geleerd, ik ben daar in een jaar enorm in gegroeid en dat heeft me goed gedaan. Het is belangrijke ervaring, waar je de rest van je leven iets aan hebt.

Samen stappen

Van mijn neef en mijn broer, die hier al eerder werkten, hoorde ik enthousiaste verhalen: leuke collega’s, een leuk team. En dat klopt ook helemaal, de sfeer onder de collega’s is heel goed. We gaan wekelijks wel ergens iets drinken of samen stappen. Heel gezellig. Het is soms hard werken, maar we zijn met een groot team met veel ervaren collega’s. Dat is fijn, je weet dat het altijd goed komt.

Noa

Team aan het woord: