Beerze Bulten ontvangt Kids Zwemparadijs Keurmerk

15 juni 2016

Voor het tweede jaar op rij reikt Kids Vakantiegids het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk uit aan de beste vakantieadressen met zwemparadijs in verschillende categorieën. Het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk voor accommodaties in Nederland, België en Duitsland wordt uitgereikt in vijf categorieën en Beerze Bulten mag zich tot één van de genomineerden rekenen.

Vakantiepark Beerze Bulten heeft het Keurmerk dit jaar voor twee categorieën ontvangen, namelijk in de categorie ‘Vakantie met overdekt zwembad’ en ‘Vakantie met zwemvijver’. Dat betekent dat het vakantiepark tot een van de beste vakantieadressen met zwemparadijs in Nederland, België en Duitsland behoort. “Het winnen van dit keurmerk is een geweldig compliment en moedigt ons aan om te blijven werken aan kindvriendelijkheid” aldus Gerrit-Jan Hagedoorn, eigenaar van het vakantiepark.

Stem op Beerze Bulten!

Elke categorie telt vijf accommodaties die het keurmerk hebben ontvangen, maar uiteindelijk kan er maar één de beste zijn. Uit alle geselecteerde accommodaties kiest het grote publiek per categorie een absolute winnaar door voor 25 juli te stemmen op de website van Kids ZwemparadijsTip!. Door te stemmen op Beerze Bulten, wordt kans gemaakt op een weekendverblijf in een Youpi! Lodge op vakantiepark Beerze Bulten. Daarnaast geeft Kids Vakantiegids ook verschillende prijzen weg onder de stemmers.

Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk 2016

Waterpret op het vakantieadres wordt een steeds populairder en belangrijker criterium bij de vakantiekeuze voor gezinnen met kids. Met de zomer voor de deur lanceert Kids Vakantiegids daarom voor het tweede jaar het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk voor hotels, campings en vakantieparken die waterplezier hoog in het vaandel hebben staan.