Leukste uitje van Overijssel

De ANWB heeft Beerze Bulten genomineerd als 'Leukste Uitje van Overijssel 2021'. Zwemmen, spelen, bowlen, ontspannen, eten & drinken... Kom ook eens langs voor een onvergetelijk dagje Beerze Bulten ervaren en beleef het zelf!

Zwemmen

Waterpret in het binnen- en buitenzwembad! Het zwemparadijs van Beerze Bulten staat garant voor zwemplezier voor jong en oud.

Spelen

Spelen in indoor speelparadijs het Giga Konijnenhol, uitleven in buitenspeeltuin het Giga Konijnenveld en meezingen met de theatershow. Het kan allemaal en plezier gegarandeerd! Wat ga jij doen?

Bowling

Kom gezellig met je vrienden of familie bowlen bij Beerze Bowling en gooi jouw eerste strike! Tijdens het bowlen kun je genieten van een hapje en een drankje.

Eten & Drinken

Een gezellig familierestaurant waar je sfeervol en smakelijk kunt genieten. Een uitstekende vorm van culinair, betaalbaar genieten, waarbij ook aan de kinderen wordt gedacht. Brasserie de Hagehorst heeft de heerlijkste lunch- en dinergerechten op de kaart, van Varkenshaassaté tot Mixed Grill en van Gebakken Zalm tot een Huisgemaakte Groentetaart. 

Beautysalon

Beautysalon Beerze Bulten heeft verschillende behandelingen en arrangementen. Gezichtsverzorging, beauty- en lichaamsbehandelingen, ontspanningsmassages en tal van arrangementen gericht op pure ontspanning.

Wellness

Wij vinden het belangrijk dat onze gasten écht tot rust komt tijdens hun vakantie of tijdens een dagbezoek aan onze wellness. De sauna's en de zoutgrot zijn goed voor de gezondheid, lichamelijke ontspanning en de verbetering van het welzijn. Daarnaast beschikken we over meerdere zonnebanken.

 

Dagje Beerze Bulten

Dagje Beerze Bulten
Dagje Beerze Bulten
Dagje Beerze Bulten
Dagje Beerze Bulten