16 persoons vakantiehuis

Zoek je een 16 persoons vakantiehuis in Nederland? Beerze Bulten beschikt over een nieuw 16 persoons vakantiehuis gelegen in het prachtige Vechtdal!

16 persoons vakantiehuis

Ons 16 persoons vakantiehuis is de nieuwste aanwinst van Beerze Bulten en heeft in december 2015 haar eerste bezoekers verwelkomt! Daarmee is het al het tweede vakantiehuis op Beerze Bulten, naast ons 12 persoons vakantiehuis Boerderij de Vechtvallei. Deze riante groepsaccommodatie in Overijssel is gelegen op het prachtige natuurveld, net buiten het park van 5 sterren Kindercamping Beerze Bulten.

16 persoons vakantiehuis de Jeneverbes

Onze nieuwste groepsaccommodatie: 16 persoons Familiehuis de Jeneverbes! In dit moderne vakantiehuis in Overijssel kunnen maar liefst 16 personen plaatsnemen. Familiehuis de Jeneverbes is voorzien van een grote oprit met eigen parkeerplaatsen en een ruim terras. Vanwege de ligging op het prachtige natuurveld kun je bij dit 16 persoons vakantiehuis in alle rust genieten van de natuur en de omgeving en hebben de kinderen alle ruimte om te spelen. Als verblijfsgast in deze Overijsselse groepsaccommodatie heb je gratis toegang tot het Giga Konijnenhol, het Zwemparadijs en het recreatieprogramma. 16 persoons vakantiehuis de Jeneverbes is voorzien van een ruime woonkamer, moderne keuken, 7 grote slaapkamers, een 'kraaiennest' met 2 slaapplekken, 5 luxe badkamers en een riant terras. Er is zelfs een bubbelbad! Dit vakantiehuis is dan ook erg geschikt als Glamping.

16 persoons vakantiehuis voor ieder gezelschap

Een familieweekend, jubileum, verjaardag, bedrijfsfeest of een andere gelegenheid? 16 persoons vakantiehuis de Jeneverbes in Nederland leent zich uitstekend voor ieder gezelschap! Gasten van het vakantiehuis hebben uiteraard toegang tot de faciliteiten van Familiecamping Beerze Bulten:

  • Giga Konijnenhol; overdekt speelparadijs met theater
  • Binnen en buiten zwembaden
  • Giga Konijnenveld; grote recreatieplas met speeltoestellen
  • Spa, Wellness & Fitness faciliteiten (exclusief)
  • Uitgebreid animatieprogramma

Kortom, Familiehuis de Jeneverbes is een sfeervol 16 persoons vakantiehuis met tal van mogelijkheden!

Ontdek onze accommodaties

Ontdek onze accommodaties
Ontdek onze accommodaties
Ontdek onze accommodaties
Ontdek onze accommodaties