12 persoons vakantiehuis

Zoek je een 12 persoons vakantiehuis in Nederland? Beerze Bulten beschikt over een sfeervol 12 persoons vakantiehuis gelegen in het prachtige Vechtdal!

12 persoons vakantiehuis

Het 12 persoons vakantiehuis heeft begin 2015 haar eerste bezoekers verwelkomd en is prachtig gelegen aan rivier de Vecht in Overijssel, net buiten het park van 5 sterren Kindercamping Beerze Bulten.

12 persoons vakantiehuis de Vechtvallei

Boerderij de Vechtvallei is een riant en sfeervol 12 persoons vakantiehuis. Kenmerkend voor deze groepsaccommodatie in Overijssel zijn natuur, rust, beleving en ruimte dat maakt deze accommodatie ideaal voor groepen. Vanaf het terras van ons 12 persoons vakantiehuis heb je een prachtig uitzicht over rivier de Vecht en het uitgestrekte landschap. Er zijn voldoende speelfaciliteiten aanwezig voor de kinderen en daarnaast kun je uiteraard ook gratis gebruik maken van de faciliteiten op Beerze Bulten, welke op loopafstand zijn gelegen. Het sfeervolle 12 persoons vakantiehuis in Overijssel beschikt over een ruime woonkamer waar je de avonden gezellig rondom de kachel kunt doorbrengen, keuken met luxe apparatuur, grote eetkamertafel geschikt voor 12 personen, 3 luxe badkamers met 3 toiletten, 6 slaapkamers en een ruim terras.

12 persoons vakantiehuis voor ieder gezelschap

Een familieweekend, jubileum, verjaardag, bedrijfsfeest of een andere gelegenheid? 12 persoons vakantiehuis de Vechtvallei in Nederland leent zich uitstekend voor ieder gezelschap! Bent u op zoek naar een vakantiehuis voor meer dan 12 personen? Bekijk dan ook zeker ons nieuwe 16 persoons vakantiehuis! Gasten van het vakantiehuis hebben uiteraard toegang tot de faciliteiten van Familiecamping Beerze Bulten:

  • Giga Konijnenhol; overdekt speelparadijs met theater
  • Binnen en buiten zwembaden
  • Giga Konijnenveld; grote recreatieplas met speeltoestellen
  • Spa, Wellness & Fitness faciliteiten (exclusief)
  • Uitgebreid animatieprogramma

Kortom, Boerderij de Vechtvallei is een sfeervol 12 persoons vakantiehuis met tal van mogelijkheden en echte glamping!

Ontdek onze accommodaties

Ontdek onze accommodaties
Ontdek onze accommodaties
Ontdek onze accommodaties
Ontdek onze accommodaties