• 5-sterren familiecamping
  • Natuur van het Vechtdal
  • Zwem- en speelparadijs

Midweek weg met kids 

Een onvergetelijke mini-vakantie? Ga voor een midweek weg in Nederland bij 5-sterren camping Beerze Bulten. Leuk voor de kids, maar zeker ook voor de ouders! Ravotten in het speelparadijs, spetteren in het zwembad en ontspannen in de wellness. Geen dag is hetzelfde tijdens je midweek weg met kids. Beerze Bulten blijft je bij!

 
 

“Onze dochter heeft zich zeer goed vermaakt. En wij natuurlijk ook 😃”

Mis dit niet tijdens je midweek weg met kinderen

Jouw midweek weg in Overijssel begint in het Vechtdal. Ons kindvriendelijke Ă©n autovrije vakantiepark ligt tussen de bossen en rivier de Vecht. Een plek waar avontuur en fantastische fiets- en wandelroutes altijd dichtbij zijn. Eenmaal aangekomen bij Beerze Bulten wacht Bultje het Konijn jullie al op het in het Giga Konijnenhol. DĂ© plek waar kinderen lekker kunnen klimmen en klauteren en jullie als ouders ‘loungen’ in Bultje’s Eetkamer. En zwemplezier? Dat beleef je ook tijdens je midweek op ons vakantiepark. Ons binnen- en buitenzwembad bieden een unieke zwembeleving, voor jong en oud! 

Giga Konijnenhol

Het overdekte speelparadijs, inclusief de Beerze Bowling en Bultje’s Eetkamer. Hier beleef je giga veel plezier!

Animatie & Theater

In ons binnen- en buitentheater bewonder je de gaafste musicals. Uiteraard met Bultje in de hoofdrol.

Zwemparadijs

Een binnenbad met twee spectaculaire glijbanen én een buitenbad met een grote driebaans glijbaan.

Beauty, Spa & Wellness

Ontspanning voor de ouders. Wat dacht je van een beautybehandeling of een bezoekje aan onze sauna’s en zoutgrot?

 
 

Last minute een midweek weg in Nederland?

Wil je graag een midweek weg? Ook last minute kun je bij ons terecht. Of je nu een midweek weg met een baby, dreumes, peuter of kleuter boekt. Beerze Bulten is leuk voor iedereen. 

Midweek weg - Kamperen â›ș
Bij ons kampeer je op ruime plekken met veel privacy. Je beschikt over een eigen waterpunt en riolering, 8 ampÚre elektra en gratis wifi. Kamperen met privé sanitair is ook mogelijk tijdens je midweek weg in Nederland. 

Midweek weg - Glamping ✹
Een stapje luxer is glamperen. Onze stoere glamping lodges bieden avontuurlijk kampeerplezier. Ze bieden plaats aan gezelschappen van maximaal 6 personen. Perfect voor een midweek weg met kinderen dus!

Midweek weg - Bungalow 🏠
Een midweek weg met je kids kan uiteraard ook in onze bungalows, waar je van alle gemakken voorzien bent. Onze bungalows bieden plaats aan maximaal 8 personen. Beleef een onvergetelijke tijd samen.

 
 
 
 
 
9,1

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9,1.