Beerze Bulten
Midweek weg Nederland

Midweek weg in Nederland

  • 5-sterren familiecamping
  • Natuur van het Vechtdal
  • Zwem- en speelparadijs

Een mini-vakantie naar Overijssel

Wil je er even tussenuit en een onvergetelijke mini-vakantie beleven? Ga voor een midweek weg in Nederland bij 5-sterren camping Beerze Bulten. Zowel voor kids als voor de ouders is er van alles te beleven; ravotten in het speelparadijs, spetteren in het zwembad en ontspannen in de wellness. Geen dag is hetzelfde tijdens je midweek weg met kids. Beerze Bulten blijft je bij!

“Onze dochter heeft zich zeer goed vermaakt. En wij natuurlijk ook ”

Vind hier jouw verblijf voor een midweek weg

Dit mag je niet missen tijdens een midweek weg bij Beerze Bulten

Jouw midweek weg in Overijssel begint in het Vechtdal. Ons kindvriendelijke én autovrije vakantiepark ligt tussen de bossen en rivier de Vecht. Een plek waar avontuur en fantastische fiets- en wandelroutes altijd dichtbij zijn. Eenmaal aangekomen bij Beerze Bulten wacht Bultje het Konijn jullie al op in het Giga Konijnenhol. Dé plek waar kinderen lekker kunnen klimmen en klauteren en jullie als ouders ‘loungen’ in Bultje’s Eetkamer. Daarnaast zul je ook eindeloos zwemplezier beleven. Ons binnen- en buitenzwembad bieden een unieke zwembeleving, voor jong en oud! Waar wacht je nog op?

Giga Konijnenhol

Het overdekte speelparadijs, inclusief de Beerze Bowling en Bultje’s Eetkamer. Hier beleef je giga veel plezier!

Animatie & Theater

In ons binnen- en buitentheater bewonder je de gaafste musicals. Uiteraard met Bultje in de hoofdrol.

Zwemparadijs

Een binnenbad met twee spectaculaire glijbanen én een buitenbad met een grote driebaans glijbaan.

Beauty, Spa & Wellness

Ontspanning voor de ouders. Wat dacht je van een beautybehandeling of een bezoekje aan onze sauna’s en zoutgrot?

Giga gave vakantie; Beerze Bulten blijft je bij

Bij Beerze Bulten heb je de keuze uit verschillende overnachtingsmogelijkheden. Ervaar het kampeergevoel en kampeer op onze ruime plekken met veel privacy. Je beschikt over een eigen waterpunt en riolering, 8 ampère elektra en gratis wifi. Daarnaast kun je ook kamperen met privé sanitair. Een stapje luxer verblijven doe je op onze glamping. Onze luxe lodges bieden plaats aan gezelschappen van maximaal 6 personen. Perfect voor een midweek weg met kinderen dus! Of verblijf in onze bungalows, waar je van alle gemakken voorzien bent. Onze bungalows bieden plaats aan maximaal 8 personen. Beleef een onvergetelijke tijd samen!

Waarom vakantie vieren bij Bultje?

  • Ruime kampeerplaatsen
  • Unieke glamping lodges
  • Groepsaccommodaties
  • Giga gave faciliteiten
  • Brasserie de Hagehorst
  • Beerze Bulten blijft je bij

Dit vroegen eerdere vakantiegangers ons:

Wat is er allemaal te doen voor kinderen?

Zelfs voor de allerkleinsten is het bij Beerze Bulten optimaal genieten! Zij zullen eindeloos speelplezier beleven in het indoor speelparadijs, volop waterpret beleven in de zwembaden of hun creativiteit uiten bij het animatieteam! En Bultje? Die huppelt ook gezellig rond.

Wat heeft de omgeving rondom het park te bieden?

Beerze Bulten ligt midden in de groene natuur van het Vechtdal, langs rivier de Vecht. Hier vind je tal van mooie wandel- en fietsroutes. Laat je verrassen door de natuur of bezoek pittoreske dorpjes zoals Ommen!