Beerze Bulten

Hemelvaart

  • 5-sterren camping in Overijssel
  • Kamperen of huisje huren met Hemelvaart
  • Binnen- en buitenspeelparadijs

Weekendje weg met Hemelvaart

Vier jouw Hemelvaart weekend weg op 5-sterren camping Beerze Bulten.

Er is van alles te beleven op onze camping tijdens Hemelvaart in Overijssel! Doe mee aan gave activiteiten voor jong en oud, ontdek de prachtige omgeving of spetter in het zwemparadijs met binnen- en buitenbaden of leef je uit op het Giga Konijnenveld. Daarna kom je optimaal tot rust in een vakantiehuis met Hemelvaart of op een kampeerplek.

 

"De perfecte plek voor een onvergetelijk weekendje weg!"

Mis dit niet tijdens je Hemelvaart weekend weg

Giga Konijnenhol

Het overdekte speelparadijs waar de kids kunnen knutselen, klimmen, klauteren, glijden en spelen.

Animatie & Theater

Lekker meezingen, dansen en klappen in het theater van Bultje het Konijn en zijn vriendjes. 

Zwemparadijs

De prachtige binnen- en buitenbaden van onze camping bieden met Hemelvaart een unieke zwembeleving!

Giga Konijnenveld

Het Giga Konijnenveld, een grote buitenspeeltuin met water en zand. Speelplezier gegarandeerd!

Vind je ideale verblijf tijdens je weekendje weg met Hemelvaart:

Wat te doen op onze camping met Hemelvaart

De kinderen beleven een Hemelvaart weekend weg om nooit te vergeten! Vanaf jullie kampeerplek of vanuit jullie bungalow met Hemelvaart vermaken de kinderen zich volop in indoor speelparadijs het Giga Konijnenhol met speelmogelijkheden voor verschillende leeftijden, een uitgebreide horeca en vier bowlingbanen! Het zwemparadijs biedt veel uitdaging met de verschillende glijbanen en het Adventure Island, een waterparadijs waar alle kinderen dol op zijn! Geniet ook van de stroomversnelling, het bubbelbad en de massagestralen in de wand. Krijgen jullie al zin in een lekker lang weekendje weg met Hemelvaart bij Beerze Bulten?

Natuurlijk is er ook aan de ouders gedacht. Bezoek ons Beauty & Wellness center en kom optimaal tot rust in de vier sauna's, laat je lekker verwennen in onze beautysalon of sport je fit in onze fitness. We snappen dat je onze camping in het Vechtdal niet wilt verlaten, maar de bosrijke omgeving nodigt uit tot ontdekkingstochten. Wandel of fiets langs water, zand, bloemen, planten en bos of ontdek de mogelijkheden op rivier de Vecht. Er is voor ieder wat wils. Kom je ook bij Beerze Bulten kamperen met Hemelvaart of een huisje huren met Hemelvaart?

 

Beoordeling - 10


"Ben je op zoek naar een camping voor je kinderen? Dan ben je bij de Beerze Bulten op de juiste plek. Wij hadden na 3 weken vakantie 2 kinderen in de auto die niet naar huis wilden. De jongste wil er altijd wonen en de oudste komt er na een week thuis achter dat het zo fantastisch was."

Familie Kok