Beerze Bulten
Winter Wellness Weken

Winter Wellness Weken

  • Luxe en sfeervolle accommodaties
  • Tijdelijke kortingsactie
  • Zwemparadijs en indoor speelparadijs standaard inbegrepen
  • GRATIS All-in Wellness Pas

Winter Wellness Weken

Héérlijk ontspannen tijdens in de voordelige Winter Wellness Weken!

Laat de stress van het dagelijks leven achter je en omarm onze ontspannende 'Winter Wellness Weken' bij Vakantiepark Beerze Bulten! Ontdek onze luxe en/of prijswinnende accommodaties en laat je verrassen! We hebben alles voor een onvergetelijke verblijf. Welkom in de winterwereld van Beerze Bulten!

Actieperiode loopt tot 10 november 2023.

Geniet van ultieme ontspanning

Vanaf 30 oktober tot en met 7 februari (met uitzondering van de kerstvakantie), bieden wij een speciale aanbieding voor een midweek op ons prachtige 5-sterren Vakantiepark Beerze Bulten. Dit is de ideale gelegenheid om te ontspannen te midden van de rustgevende winterse natuur.

Gratis All-in Wellness Pas

Tijdens de Winter Wellness Weken krijg je niet alleen een speciale korting op je verblijf, maar je ontvangt ook de exclusieve All-in Wellness Pas helemaal gratis! Met deze pas heb je onbeperkt toegang tot ons fitnesscentrum, aaunalandschap en zoutgrot. Laat je zorgen achter en omarm pure ontspanning.

Unieke accommodaties

Kies voor een verblijf in één van onze prijswinnende wikkelhouses, die zelfs in de winter een warm en gezellig toevluchtsoord bieden. Of ontdek onze andere accommodaties, die zijn ontworpen om je warm en comfortabel te houden, ongeacht de buitentemperatuur. Zo kun je écht even genieten van de magie van de winter.

 

Actie: Tijdelijk GRATIS All-in Wellness pas

Tijdens je verblijf in deze periode onbeperkt gebruik van Fitness, Saunalandschap en Zoutgrot! Let op: Geldig (en alleen toegang) voor alle 18+ leden van het reisgezelschap.

Vind jouw ideale verblijf tijdens de Winter Wellness Weken:

Tijdens de Winter Wellness Weken onder meer:

Groepslessen

Bij Beerze Bulten kun je ook gratis deelnemen aan de groepslessen! Ze worden verzorgd door professionele instructeurs. De groepslessen zijn gevarieerd en bieden voor elk wat wils. Houd je van ontspannen yoga of ben je liever in de buitenlucht tijdens onze bootcamp? Het kan allemaal! Daarnaast bieden we onder meer aquarobics en pilates. Bekijk ons groepslesrooster via de link.
Meer

Fitness

Beerze Bulten beschikt over een professionele fitnessruimte. Ideaal om tijdens je verblijf lekker actief te blijven sporten! Wij werken met fitnessapparatuur van Technogym. Bij ons vind je de rust en ruimte om, eventueel samen met een coach, te werken aan een betere conditie, een beter figuur of gewoon aan de algehele fitheid.
Meer

Wellness

Wij vinden het belangrijk dat onze gasten écht tot rust komen tijdens hun vakantie, De sauna's en de zoutgrot zijn goed voor de gezondheid, lichamelijke ontspanning en de verbetering van het welzijn. Ligstoelen staan voor je klaar, de open haard brandt ('s winters) en zachte muziek klinkt op de achtergrond. Ook kun je het hele jaar door gebruik maken van het dakterras. Of reserveer online een heerlijke ontspanningsmassage bij onze beautysalon!
Meer