• Luxe en sfeervolle accommodaties
  • Extra voordelige periode
  • Vakantiepark middenin de natuur
  • Diverse extra's inbegrepen

Winter Wellness Weken

Héérlijk ontspannen tijdens in de voordelige Winter Wellness Weken!

Boek een heerlijk verblijf bij 5-sterren Vakantiepark Beerze Bulten in deze periode en geniet van onze sauna's, zoutgrot, subtropisch zwembad, professionele fitness en meer! Kies voor een sfeervolle 'winterharde' Youpi! Lodge of gloednieuwe en genomineerde Wikkelhouse (XL)! Heerlijk ontspannen in de mooie natuur van het Overijsselse Vechtdal.

Bekijk ons aanbod
 

Periode Midweken van 9 januari t/m 17 februari 2023.

 

Extra voordelig een luxe verblijf

Wil je eens één van onze (nieuwe) luxe accommodaties uitproberen? Dan kan dat in deze periode extra voordelig! Zoals onze Wikkelhouses (XL): Door de ANWB genomineerd voor 'meest bijzondere huuraccommodatie' 2023!

 
 

Actie: Tijdelijk GRATIS All-in Wellness pas

Tijdens je verblijf in deze periode onbeperkt gebruik van Fitness, Saunalandschap en Zoutgrot! Let op: Geldig (en alleen toegang) voor alle 18+ leden van het reisgezelschap.

 

Tijdens de Winter Wellness Weken onder meer:

Groepslessen

Bij Beerze Bulten kun je ook gratis deelnemen aan de groepslessen! Ze worden verzorgd door professionele instructeurs. De groepslessen zijn gevarieerd en bieden voor elk wat wils. Houd je van ontspannen yoga of ben je liever in de buitenlucht tijdens onze bootcamp? Het kan allemaal! Daarnaast bieden we onder meer aquarobics en pilates. Bekijk ons groepslesrooster.
Meer
 

Fitness

Beerze Bulten beschikt over een professionele fitnessruimte. Ideaal om tijdens je verblijf lekker actief te blijven sporten! Wij werken met fitnessapparatuur van Technogym. Bij ons vind je de rust en ruimte om, eventueel samen met een coach, te werken aan een betere conditie, een beter figuur of gewoon aan de algehele fitheid.
Meer
 

Wellness

Wij vinden het belangrijk dat onze gasten écht tot rust komen tijdens hun vakantie, De sauna's en de zoutgrot zijn goed voor de gezondheid, lichamelijke ontspanning en de verbetering van het welzijn. Ligstoelen staan voor je klaar, de open haard brandt ('s winters) en zachte muziek klinkt op de achtergrond. Ook kun je het hele jaar door gebruik maken van het dakterras. Of reserveer online een heerlijke ontspanningsmassage bij onze beautysalon!
Meer
 

Zwembad

Ons subtropische binnenzwembad met diverse glijbanen biedt tijdens jullie verblijf een unieke zwembeleving! In deze periode kun je ook op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 09:00 tot 10:00 komen baantjes zwemmen (alleen 18+).
Meer
 

Daarnaast is er nog veel meer te beleven!

Vind jouw ideale verblijf tijdens de Winter Wellness Weken: