Beerze Bulten
Vakantie met peuter - kleuter - dreumes

Vakantie met je peuter

  • 5-sterren camping met topfaciliteiten
  • Giga gave indoor speeltuin
  • Boordevol animatieprogramma

Op vakantie met je peuter

Beerze Bulten: #onvergetelijk voor het hele gezin!

Kamperen met je dreumes, peuter of kleuter? Dat doe je op gezinscamping Beerze Bulten in het Overijsselse Vechtdal. Het Giga Konijnenhol, Bultje het Konijn en al zijn vriendjes, het zwemparadijs en natuurlijk de oneindige speeltuinen op het terrein maken Beerze Bulten tot een gave peuter camping in Nederland.

Tip: juni = peutermaand bij Beerze Bulten!

 

"Een autovrije en natuurrijke camping, waar je dreumes, peuter of kleuter alle speelruimte heeft"

Beerze Bulten: dé camping voor peuters

Waarom Beerze Bulten een ideaal vakantiepark voor peuters is? Allereerst om onze topfaciliteiten die leuk zijn voor peuters, maar ook voor jullie als ouders! Zo is ons Giga Konijnenhol the place to be tijdens een vakantie met je dreumes, peuter of kleuter. Voor de allerkleinsten is er een speciaal soft play gedeelte, waar zij veilig en naar hartenlust spelen. En om 15:00 uur? Dan zit iedereen klaar voor de giga gave theatershow met Bultje het Konijn in de hoofdrol! De ouders ‘loungen’ ondertussen in Bultje’s Eetkamer of gaan een deurtje verder naar ons wellnesscentrum of onze fitnessruimte. Ook in het zwemparadijs van onze camping voor peuters hebben we aan de kleintjes gedacht. Zij beleven namelijk 100% waterpret in het aparte peuterbad mét glijbaan en het Adventure Island.

Tip: onze camping is ook geschikt voor baby's!

Autovrij

Onze peuter camping in Nederland is autovrij! Zo hebben de kleintjes alle ruimte om veilig te spelen.

Zwemparadijs

Het Adventure Island met bedriegertjes, sproeiers, waterpistolen en tuimelaars is giga gaaf voor jouw peuter.

Giga Konijnenhol

De mooiste avonturen beleef je onder de grond: in het Giga Konijnenhol, het huis van Bultje. Kom een dagje spelen!

Meer dan 30 speeltuintjes

Oneindig veel speeltuintjes vlak bij je kampeerplek of accommodatie, zodat je een oogje in het zeil kunt houden.

Zo ziet je vakantie met jouw peuter er uit 

Vakantie met je dreumes, peuter of kleuter

Kamperen met je dreumes, peuter of kleuter bij Beerze Bulten blijft je bij! Bij ons kamperen jullie op een ruime plek met enorm veel privacy. Je beschikt over eigen riolering, een privé waterpunt en 8 ampère elektra (verhoging mogelijk). Onze verwarmde sanitairgebouwen beschikken over speciaal kindersanitair met wastafels op kinderhoogte en verhoogde doucheplateaus. Perfect voor een vakantie met je dreumes, peuter of kleuter! Ook kamperen met privé sanitair, op je plek of in het sanitairgebouw, is mogelijk bij ons.

Verblijf je liever in een accommodatie? Al onze accommodaties beschikken over een kinderstoel en een babybed. Onze groepsaccommodaties beschikken zelfs over twee van ieder.

Beoordeling - 8


"Voor ons een fijne camping voor het voor- en naseizoen. We zeggen altijd dat we niet van animatie houden, maar van Bultje, Bibi, Aard en Eefje hebben we genoten. De parade over de camping maakte veel indruk, ook op onze dochter van pas 2 jaar."

Familie Brouns

Geliefde vakantieperiodes voor een vakantie met je dreumes of peuter: