Ben jij onze nieuwe collega?

Als zelfstandig werkend kok maak jij het onvergetelijk!

 

Ben jij de zelfstandig werkende kok die wij zoeken? Solliciteer dan bij Beerze Bulten! We zijn op zoek naar een zelfstandige kok voor 40 uur per week.

Werken bij Beerze Bulten

Beerze Bulten is een toonaangevende innovatieve organisatie in zowel dag- als verblijfsrecreatie. Beerze Bulten staat voor een ongedwongen, ontspannen en betekenisvol verblijf, met excellent gastheerschap en uitgebreide verantwoorde hoogwaardige indoor & outdoor faciliteiten en activiteiten. Beerze Bulten wil met haar producten, dienstverlening en gasttevredenheid tot de top van de markt behoren. Beerze Bulten is voor haar horeca op zoek naar een zelfstandig werkend kok die het een uitdaging vindt om gasten te verassen en culinair te verwennen.

Werkzaamheden

Als zelfstandig werkend kok vind je het een uitdaging om gasten te verrassen. Je ziet toe op de kwaliteit van producten en verricht je uitvoerende en voorbereidende werkzaamheden voor lunch, diner en banqueting. Je bent medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en bij afwezigheid van de chef kok stuur je het keukenteam aan. Ook verwachten we een creatieve bijdrage voor de samenstelling van de menukaart.

Wat wij jou kunnen bieden:

  • Voltijd en jaarrond dienstverband (38 uur)
  • Leuke collega’s in professioneel team
  • Een prima salaris
  • Toegang tot de ‘Beerze Bulten Academy’ met een divers aanbod aan e-learnings zowel werkgerelateerd als op het gebied van persoonlijke ontwikkeling
  • Gezellige activiteiten met collega’s
  • Reiskostenvergoeding v.a. 15 km enkele reis

Wat we van je verwachten:

  • Je hebt een relevante koksopleiding en ervaring in soortgelijke functie
  • Je hebt kennis van regelgeving op het gebied van HACCP
  • Je bent open, communicatief vaardig en ondernemend
  • Je bent flexibel en hebt geen moeite met werken in de weekenden, schoolvakanties en op feestdagen
 

Over Beerze Bulten

Elk jaar bezoeken meer dan 100.000 gasten ons park, voor een dagje uit of voor meerdere dagen. En die willen we allemaal een onvergetelijk verblijf bezorgen! Als je werkt bij Beerze Bulten kun jij het verschil maken tussen leuk en onvergetelijk. Samen met onze gasten mooie herinneringen maken, dat is de kunst. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken!

Zoek je een afwisselende baan en werk je graag in teamverband, waarbij er ook tijd is voor leuke teamactiviteiten en een feestje op zijn tijd? Bekijk dan onze algemene vacatures of vakantie/bijbanen.

Samen maken we het onvergetelijk.

Solliciteer direct

Stuur je CV met motivatie naar personeel@beerzebulten.nl.