Late zomer 2020

Kom lekker nazomeren bij dé familiecamping van Nederland! Een lekker weekendje er even tussenuit? Of toch een lekker lange week?

Bij Beerze Bulten is er voor iedereen wat te beleven! Zo kunnen de kinderen zich uitleven in indoor speelparadijs het Giga Konijnenhol met klimbos, theater en 4 bowlingbanen. Daarnaast bieden wij een uitgebreid animatieprogramma voor jong en oud met vele activiteiten en kun je genieten van de shows en verschillende musicals. Als dat nog niet genoeg is kunnen de kinderen spelen met water en zand op het Giga Konijnenveld, een grote speelvijver, of een duik nemen in het zwemparadijs met binnen- en buitenzwembaden. Daarnaast beschikt Beerze Bulten over ruim 30 uitdagende speeltuinen verspreid over het park. Dat is toch giga gaaf?

Voor de ouders

De ouders kunnen genieten van diverse behandelingen bij onze Beautysalon, lekker sporten in onze fitness, deelnemen aan de gratis groepslessen of bijkomen met een lekker hapje en drankje bij de diverse horecagelegenheden op het park! De kampeerplekken zijn extra ruim opgezet en liggen speels over het terrein verdeeld en bieden veel comfort.

Vanaf  € 32,- per nacht (2 pers.) 

De prijzen zijn exclusief bijkomende kosten als exta personen, borg, toeristenbelasting en reserveringskosten.

Kies de gewenste datum om je vakantie te boeken of schakel de hulp in van onze collega's via tel. 0523-251398.

 

ANWB kenmerk 'Speciale corona maatregelen'

Inclusief tijdens je verblijf:

  • Indoor speelparadijs het Giga Konijnenhol
  • Zwemparadijs met binnen- en buitenbaden
  • Het Giga Konijnenveld, een speelvijver met water, zand en speeltoestellen
  • Deelname aan het animatieprogramma, inclusief theatershows!
  • Én gratis deelname aan de groepslessen van ons fitnesscenter