Kindercamping in Nederland (Overijssel)

Beerze Bulten is meer dan een kindercamping in Nederland... het is een plek waar achter iedere boom weer iets nieuws te beleven is!

 • Nu boeken
 • Kindercamping Nederland

  Dus kom ook naar de leukste kindercamping van Nederland! Op familiecamping Beerze Bulten in Overijssel vervelen de kinderen zich gegarandeerd geen moment! Op deze schitterende kindercamping in Nederland kunnen zij spelen met kinderen van hun leeftijd, zwemmen in het binnen- en buitenbad, deelnemen aan leuke activiteiten uit het boordevolle recreatieprogramma, genieten van de theatershows en creatief zijn in het overdekte speelparadijs het Giga Konijnenhol. Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven aan de grote recreatieplas met speeltoestellen; het Giga Konijnenveld! Beerze Bulten is dé Kindercamping van Nederland!

  Ook voor volwassenen is het heerlijk vertoeven op deze kindercamping in Nederland. Dit allemaal dankzij de vele faciliteiten en activiteiten, maar ook vanwege de Spa, Wellness & Fitness faciliteiten. Er zijn ook mogelijkheden voor het gebruik maken van privé sanitair als je verblijft op onze kindercamping in Nederland.

  Wat je niet mag missen op Kindercamping Beerze Bulten!

  • Het overdekte speelparadijs het Giga Konijnenhol waar de kids kunnen knutselen, klimmen, klauteren, glijden en spelen. Of lekker meezingen en klappen in het theater van Bultje het Konijn en zijn vriendjes. Wij bieden ook veel kinderfeestjes aan in onze indoor speeltuin
  • Beerze Bulten is een camping in Overijssel met zwembad. De prachtige binnen- en buitenbaden van Kindercamping Beerze Bulten bieden een unieke zwembeleving voor jong en oud! De baden zijn gemaakt van roestvrij staal en de attracties op deze kindercamping bieden continu zwemplezier.
  • Het Giga Konijnenveld, een geweldig grote buitenspeeltuin met water en zand.
  • Het Spa, Wellness & Fitness center, bestaande uit een fitnesscenter, beautysalon, sauna’s, zonnebank en zoutgrot.

  Dit alles maakt Beerze Bulten de ideale kindercamping en familiecamping van Nederland. En als je van wandelen en fietsen houdt mag je Beerze (Ommen) ook niet missen, want dit is volgens sommigen de mooiste plek van Nederland! Dit maakt Beerze Bulten ook een ideale 50+ camping en glamping in Nederland.

  Youpi! We gaan naar dé kindercamping van Nederland!

  Ontdek alle faciliteiten!