Camping met animatie

Beleef een geweldige vakantie op onze camping met animatie!

Camping met animatie

Beerze Bulten is meer dan alleen een kindercamping in Nederland (met accommodaties)!

Op Beerze Bulten wordt ontzettend veel georganiseerd qua recreatie en theater en houdt rekening met elke leeftijdsgroep. Van een poppenkast voor de kleinsten tot vlotten bouwen voor de wat oudere kinderen! Elke week is er een zéér uitgebreid animatie-programma volop gevarieerde en superleuke activiteiten! Via de BB Courant, de speciale en luxe uitgevoerde krant, ben je altijd op de hoogte van het animatie-programma! Ook in de maanden buiten het hoogseizoen kun je rekenen op leuke activiteiten bij onze familiecamping!

Het Giga Konijnenhol beschikt over een indoor speeltuin en een groot theater waar wekelijks meeleefshows worden opgevoerd. Elk jaar ontwikkelt Beerze Bulten in eigen beheer een musical met Bultje het Konijn in de hoofdrol. Kinderen op deze camping met animatie krijgen de mogelijkheid om mee te spelen in de musical. Daarnaast zijn er nog veel meer shows waaraan kinderen kunnen deelnemen.

Ook voor volwassenen is er op deze camping animatie

Ook voor de volwassenen organiseren we leuke workshops en sportieve activiteiten! Wat dacht je van een workshop sieraden maken of een workshop huidverzorging in onze beautysalon? Of bent je sportief en doe je mee aan de circuittraining in het fitnesscentrum? Of aan Nordic Walking in het bos, aan de overkant van het park?

Ook in het voorseizoen is het programma zeer uitgebreid op deze camping met animatie. Blijf je liever bij jouw eigen kampeermiddel of accommodatie, dan is dat dat natuurlijk ook prima.

Dit maakt Beerze Bulten de ideale familiecamping in Nederland voor een vakantie met kinderen!