Beerze Bulten
Camping meivakantie

Meivakantie

  • 5-sterren camping in Beerze
  • Kamperen of huisje huren in de meivakantie
  • Giga gaaf animatieprogramma

Camping tijdens de meivakantie

Vier de meivakantie bij familiecamping Beerze Bulten

Op onze 5-sterren camping is in de meivakantie van alles te beleven voor jong en oud. Kom lekker spelen in de indoorspeeltuin, maak vriendjes bij het enthousiaste animatieteam of neem een duik in het zwemparadijs met gave glijbanen. Na een goede nachtrust in een vakantiehuisje in de meivakantie of op de camping kun je er de volgende dag weer tegenaan!

"Hier in de mei vakantie 2 weken gestaan en echt een aanrader voor de hele familie. Leuke kids activiteiten, goede binnen speeltuin met aangrenzend horeca. "

- Saskia (Google)

Mis dit niet op ons vakantiepark tijdens de meivakantie

Giga Konijnenhol

Het overdekte speelparadijs waar de kids kunnen knutselen, klimmen, klauteren, glijden en spelen.

Zwemparadijs

Het prachtige binnenzwembad op ons bungalowpark biedt tijdens de meivakantie een unieke zwembeleving!

Giga Konijnenveld

Het Giga Konijnenveld, een grote buitenspeeltuin met water, zand en de allerleukste speeltoestellen.

Animatie & Theater

Op onze camping is er in de meivakantie een boordevol animatieprogramma.

Vind je ideale verblijf op onze camping in de meivakantie in Nederland:

Activiteiten op ons vakantiepark tijdens de meivakantie

Vraag je je af hoe de kinderen zich zullen vermaken op ons bungalowpark tijdens de meivakantie? Zij vermaken zich volop in indoor speelparadijs het Giga Konijnenhol met avontuurlijke elementen, klimnetten en een ballenbak. Maar er zijn ook giga gave bowlingbanen met glow in the dark effecten en een uitgebreide horeca! Terwijl de kids zich vermaken ontspan jij als ouder in de loungeruimte bij Bultje's Eetkamer. Dat is pas genieten. Tijdens je verblijf op onze camping in de meivakantie heeft het hele gezin onbeperkt toegang tot het zwemparadijs met binnen- en buitenbaden, het Giga Konijnenhol en het Giga Konijnenveld. Onze theatershows en musicals, met in de hoofdrol kindervriend Bultje het Konijn, geven je het onvervalste 'Beerze Bulten Gevoel'!

Wil je even helemaal tot rust komen? Vanuit je bungalow in de meivakantie of vanaf je kampeerplek kun je terecht bij onze Beauty & Wellness voor ultieme ontspanning. Of geniet van de mooie omgeving door lekker te fietsen of wandelen in het Vechtdal om vervolgens plaats te nemen in onze Brasserie of de lounge van Bultje's Eetkamer. Wacht niet langer en kom kamperen in de meivakantie of kies voor een huisje in de meivakantie bij Beerze Bulten!

 

Beoordeling - 9


"Prachtige camping, met alles wat je zoekt voor jonge kinderen. Lekker ruime kampeerplaatsen, met genoeg beschutting om privacy te kunnen creëren. Alles goed onderhouden en vriendelijke medewerkers. Super speelvoorzieningen voor de kinderen, zowel binnen als buiten. Wij komen zeker nog eens terug!"

Familie Dibbets