Beerze Bulten

Leukste uitje van Overijssel

  • Uitjes in Overijssel
  • Giga Konijnenhol
  • Subtropisch zwemparadijs

Leukste uitje van Overijssel

Beleef de mooiste avonturen bij Beerze Bulten

De ANWB heeft Beerze Bulten genomineerd als 'Leukste Uitje van Overijssel 2021, 2022 en 2023'. Zwemmen, spelen, bowlen, ontspannen, eten & drinken. Kom ook eens langs voor een onvergetelijk dagje Beerze Bulten!

Leukste uitje van Overijssel

Zwemmen

Waterpret in het binnen- en buitenzwembad! Het zwemparadijs van Beerze Bulten staat garant voor zwemplezier voor jong en oud. Ontdek het Adventure Island, de gave glijbanen en de rustgevende massage stralen.

Spelen

Spelen in indoor speelparadijs het Giga Konijnenhol, uitleven in buitenspeeltuin het Giga Konijnenveld of lekker meezingen met de gave theatershows. Bij Beerze Bulten is speelplezier gegarandeerd! Wat ga jij als eerst doen?

Bowling

Kom gezellig met je vrienden of familie bowlen bij Beerze Bowling. Onze banen zijn voorzien van gave glow in de dark effecten en een bumper voor de kleintjes. Ook kun je tijdens het wachten op jouw beurt genieten van een lekker hapje en drankje.

Eten & Drinken

Een gezellig familierestaurant waar je sfeervol en smakelijk kunt genieten. Brasserie de Hagehorst heeft de heerlijkste lunch- en dinergerechten op de kaart, van Varkenshaassaté tot Huisgemaakte Groentetaart.

Wellness

In onze wellness bevinden zich sauna's, een zoutgrot en een heerlijke rustruimte. De sauna's en de zoutgrot zijn goed voor de gezondheid in onze, lichamelijke ontspanning en de verbetering van het welzijn.

Beautysalon

Onze beautysalon biedt diverse behandelingen en arrangementen aan. Gezichtsverzorging, beauty- en lichaamsbehandelingen, ontspanningsmassages en tal van arrangementen gericht op pure ontspanning.