Beerze Bulten
Het Feest van Tante Rita 2 De Chocobom
Het Feest van Tante Rita 2 De Chocobom
Het Feest van Tante Rita 2 De Chocobom
Het Feest van Tante Rita 2 De Chocobom

Het Feest van Tante Rita 2 De Chocobom

Het Feest van Tante Rita 2 
De Chocobom

Opgenomen bij Beerze Bulten

Afgelopen voorjaar was ons vakantiepark wederom het decor voor een heuse bioscoopfilm. Want na het succes van het eerste deel, kun je dit jaar genieten van ‘Het Feest van Tante Rita 2, De chocobom!’.

Het verhaal

In het 2e deel doet de familie Dubbel mee aan een chocoladewedstrijd. Wanneer er problemen ontstaan in de chocolaterie worden ze gedwongen om te verhuizen naar de camping (ons vakantiepark). Als Ria Bakzeil lucht krijgt van de deelname van de familie Dubbel aan de wedstrijd gebeuren er ineens mysterieuze dingen op de camping. Daarom schakelt Lulu de hulp in van VWO om de saboteur te vinden. Gaat het VWO lukken en gaan ze de wedstrijd winnen? 
Onder andere met: Edsilia Rombley, Rob Kemps, Esther Mbire en Piet Thomassen.

Natuurlijk is het feest niet compleet zonder vrolijke liedjes waar je lekker op kunt dansen. Bultje is al druk aan het oefenen!

Vanaf 24 juli in de bioscoop!

Tante Rita Route

Doe de Tante Rita route

Vond jij deel 1 ook zo leuk? Ontdek dan alle hotspots uit de eerste film met de Tante Rita Route. Deze feestelijke route brengt je langs alle filmlocaties en geeft jou een kijkje achter de schermen. De route ligt voor je klaar bij het Giga Konijnenhol. Er staan verschillende QR-codes op, waardoor je van alles te weten komt over deze geweldige film.

Bekijk de trailer

Behind the scenes

© BazarMedia en Fotografie: Wessel de Groot

Veelgestelde vragen

Waar is het Feest van Tante Rita opgenomen?