Beerze Bulten

Het Feest van Tante Rita

Het Feest van Tante Rita

Opgenomen bij Beerze Bulten

Beerze Bulten is het decor van een heuse bioscoopfilm! De muzikale familiefilm 'Het Feest van Tante Rita'!

Onder meer met Edsilia Rombley, Pim Muda, Tooske Ragas, Jack van Gelder én onze mascotte Bultje speelt ook nog een rol. In de film komen diverse Minidisco-hits voorbij.

Het verhaal

Theo en Lulu gaan op vakantie naar de camping en hopen op een uitnodiging voor Het Feest van Tante Rita. Op de camping aangekomen heeft moeder Sjan (Edsilia Rombley) een mooie verrassing; ze zijn uitgenodigd! Maar de weg naar het feest is niet zonder obstakels: met de familie auto kan niet gereden worden en er is een leeuw ontsnapt uit de dierentuin. Eenmaal onderweg worden Theo en Lulu ook nog eens gedwarsboomd door Vwo (Piet Tomassen) en zijn persoonlijke chauffeur Remco (Edo Brunner), omdat Vwo de danswedstrijd wil winnen. Kan Frank Vonk (Ridder van Kooten) de leeuw in het Tsjoe Tsjoe Wa bos vangen en lukt het de bijziende buschauffeur (Najib Amhali) om Theo en Lulu op tijd bij het dansfeest te krijgen.

Tante Rita Route

Doe de Tante Rita route

Vond jij de eerste film ook zo leuk? Ontdek dan alle hotspots uit de eerste film met de Tante Rita Route. Deze feestelijke route brengt je langs alle filmlocaties en geeft jou een kijkje achter de schermen. De route ligt voor je klaar bij het Giga Konijnenhol. Er staan verschillende QR-codes op, waardoor je van alles te weten komt over deze geweldige film.

Nu te zien via Pathé Thuis!

Bekijk ook de trailer!

Behind the scenes

© BazarMedia en Fotografie: Wessel de Groot

Veelgestelde vragen

Waar is het Feest van Tante Rita opgenomen?