Beleef Beerze Bulten

Het overdekte speelparadijs voor kids: Het Giga Konijnenhol!

Een blijvend succes! Geopend door H.K.H. Prinses Margriet in 1999 en van meet af aan een overweldigend succes. Als een heus konijnenhol overdekt met een grasdak, met daaronder een paradijs voor kinderen. Als verblijfgast is dit natuurlijk inclusief! En van november t/m maart en tijdens de voor- en naseizoenperiodes is het op de woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag ook geopend voor dagrecreanten. Er is dan altijd om 15.00 uur een theatershow. Op de maandag, dinsdag en donderdag kunt u als verblijfgast ook altijd spelen in het Giga Konijnenhol, maar dan is er meestal geen show.

Klimmen en klauteren op de bovenverdieping
Lekker klimmen in de hoge toren en hard naar beneden suizen door de glijtube. Of je uitleven in de ballenbak, op het springkussen of op de klimwand. Moe van al dat klimmen en klauteren? Dan neem je met je vriendjes plaats achter de knoppen van de UFO en stijg je op terwijl papa en mama gezellig op het Bolle Buik terras zitten.

Kleuren, figuurzagen, gamen en andere spelletjes op de benedenverdieping
Creatieve kinderen komen aan hun trekken in de knutselhoek. Hier kun je lekker kleuren of ambachtelijk timmeren en figuurzagen. Leuke spelletjes computers en zelfs echte Playstations zijn ook een echte uitdaging! Je weet gewoon niet wat je het eerste en wat je het laatste moet doen in het Giga Konijnenhol.

Voor de lekkere trek
Heb je daarna honger gekregen, dan schuif je gewoon aan bij Bultjes Bolle Buik Buffet. Want naast fris en snacks kun je je in het Giga Konijnenhol ook tegoed doen aan frietjes met een hamburger. Voor ouders is er natuurlijk ook een lekker kopje koffie of een ander lekker drankje.

Theatershows en Musicals
Tijdens uw verblijf kunt u vaak genieten van de gekke capriolen van Aart, Bultje, Bibi en hun vriendjes! Zij het tijdens het meeleefspektakel of tijdens de opvoering van onze fantastische musicals.

Bekijk de openingstijden van het Giga Konijenhol op de website van Giga Konijnenhol.