Ga het avontuur aan en kom stage lopen bij Vakantiepark Beerze Bulten!

Beerze Bulten is een toonaagevend vakantiepark met meer dan 580 kampeerplaatsen en ruim 60 verhuuraccommodaties. Daarnaast zijn er diverse horeca outlets, een overdekt speelparadijs met theater, zwemparadijs (binnen en buiten) en spa- en wellnessvoorzieningen.

Ben jij in voor een avontuur? Stuur dan een mail naar personeel@beerzebulten.nl.

Solliciteren
 
Terug naar het overzicht

Over Beerze Bulten

Beerze Bulten is een toonaangevende organisatie in de recreatiebranche, met name in de dag- en verblijfsrecreatie. Jaarlijks bezoeken zo’n 100.000 gasten ons park. Het park is 30 hectare groot en beschikt over 580 kampeerplaatsen, 63 verhuuraccommodaties, diverse horeca outlets, een overdekt speelparadijs met binnen- en buitentheater, zwemparadijs (binnen en buiten) en diverse spa- en wellnessvoorzieningen. Beerze Bulten behoort tot de top van de markt en kwaliteit, beleving en innovatie staan voorop. In het zomerseizoen werken zo’n tweehonderd vaste én seizoenskrachten samen om het onze gasten naar de zin te maken.

Beerze Bulten is regelmatig op zoek naar mensen voor de verschillende onderdelen van het recreatiecentrum. Als innovatieve en gastgerichte organisatie streven wij naar perfectie. Wij zoeken dan ook altijd (aankomend) toptalent voor leuke stageplekken.