Beerze Bulten
Sinterklaas Beerze Bulten

Te gekke Sinterklaas weekenden

  • 5-sterren Vakantiepark in Overijssel
  • Gezellige Sinterklaas activiteiten
  • Optioneel: Pietenservice!

Sinterklaas weekenden bij Beerze Bulten

Verblijf tijdens het sinterklaas weekend bij Beerze Bulten

Van 16 november tot en met 5 december wordt er werkelijk alles uit de kast getrokken om jullie een onvergetelijk Sinterklaas weekend te bezorgen met diverse gave Sint- en Pietenactiviteiten!

Optioneel Pietenservice! Op woensdag- of zaterdagavond tijdens jullie verblijf kunnen onze Beerze Bulten Pieten jullie Sinterklaascadeaus langs brengen bij jullie accommodatie. Op donderdagavond 5 december (pakjesavond) is het ook mogelijk! Deze optie is bij te boeken in stap 2 tijdens het reserveren.

"Beerze Bulten is de perfecte plek voor gezinnen!"

 

Dit wil je niet missen tijdens je Sinterklaas weekend weg:

 

Giga Konijnenhol

In het overdekte speelparadijs kunnen de kids heerlijk klimmen, klauteren, glijden en knutselen. Op zaterdag kan het hier drukker zijn vanwege Sinterklaas-bedrijfsfeesten.

 

Zwemparadijs

Het prachtige zwembad van Beerze Bulten met gave glijbanen én verschillende baden bieden een unieke zwembeleving en eindeloos waterpret, voor alle leeftijden!

 

Animatie & Theater

Tijdens jouw Sinterklaas weekend weg is er een gaaf programma met Sinterklaas activiteiten, inclusief (Sinterklaas) theatershows.

 

Wellness & Beautysalon

Geniet 100% tijdens je Sinterklaas weekend weg; optimale ontspanning en volledige rust in onze sauna's, in de zoutgrot of met een welverdiende massage!

Jouw Sinterklaas weekend bij Beerze Bulten

Verblijf tijdens één van de Sinterklaas weekenden in een sfeervolle 'winterproof' accommodatie en vier samen met Bultje het konijn heerlijke Sinterklaasdagen boordevol gezelligheid, cadeautjes en plezier! In november en december vieren we dat de Sint weer in het land is en zijn er bij Beerze Bulten diverse Sinterklaas activiteiten!

Inbegrepen bij je verblijf:

  • Schoentje zetten
  • Sinterklaas activiteiten
  • Sinterklaas show

Optioneel:

  • Pietenservice: cadeaus worden door de pieten bij jouw huisje bezorgd (indien gewenst). Bij te boeken in stap 2 (Upgrades) tijdens reserveren.
Bultje piet
 

Dit vroegen eerdere vakantiegangers ons:

Wat heeft de omgeving rondom het park te bieden?

De omgeving heeft van alles te bieden! Beerze Bulten ligt namelijk midden in de groene oase van het Vechtdal, langs rivier de Vecht. Hier vind je tal van mooie wandel- en fietsroutes. Laat je verrassen door de natuur of bezoek pittoreske dorpjes zoals Ommen!

Is mijn hond ook welkom bij Beerze Bulten?

Natuurlijk mag jouw trouwe viervoeter ook genieten van een welverdiend Sinterklaas weekend weg. In een aantal accommodaties en op de kampeerplekken zijn honden dan ook meer dan welkom. Tip: vanaf ons vakantiepark loop je zo het bos in waar je samen met je hond prachtige wandelingen kunt maken!