Zwemparadijs

De binnen- en buitenzwembaden zijn een zwembeleving voor jong en oud!

De binnen- en buitenbaden bieden voor elk wat wils. Een Adventure Island en zandstrandje voor de kinderen en watersproeiers en massagestralen voor de volwassenen en ouders. Aan iedereen is gedacht!

Binnenbad

Het binnenbad met een Adventure Island biedt gegarandeerd waterpret, met bedriegertjes, sproeiers, waterpistolen en tuimelaars. Ook zijn er twee spectaculaire glijbanen in het zwemparadijs waaronder de Space Tube; door de lichteffecten in de glijbaan waan je je in de ruimte. De allerkleinsten kunnen sinds april 2018 genieten van volop waterplezier in het nieuwe peuterbad. Deze waterspeeltuin heeft diverse sproeiertjes en zelfs glijbanen speciaal voor de kleintjes. 

Ouders kunnen lekker ontspannen in het wellness gedeelte van het zwembad. Watersproeiers en massagestralen staan tot uw beschikking. Gewoon een baantje trekken in het roestvrijstalen bad kan natuurlijk ook.

Buitenbad

In de zomer kunt u ook heerlijk buiten zwemmen! Het verwarmde buitenzwembad heeft een grote driebaans glijbaan, een zonneweide, terras en ligstoelen om even uit te rusten en te genieten van het mooie weer. Succes verzekerd!

Zwemles bij Beerze Bulten!

Het is ook mogelijk om zwemles te volgen! klik hier voor de voordelen en prijzen van zwemschool Beerze Bulten.

 

Verblijfsgasten van vakantiepark Beerze Bulten hebben tijdens hun verblijf elke dag vrij toegang tot het zwemparadijs, zo vaak ze willen. Let hierbij wel op de actuele openingstijden. Het zwembad beschikt over een mindervaliden kleedruimte inclusief toilet.

Neem een duik in ons zwemparadijs!

Neem een duik in ons zwemparadijs!
Neem een duik in ons zwemparadijs!
Neem een duik in ons zwemparadijs!
Neem een duik in ons zwemparadijs!