Omgeving Beerze Bulten

Een park waar je optimaal van het echte buitenleven kunt genieten! Alles wat Beerze Bulten biedt in combinatie met de natuurlijke omgeving van het Vechtdal geeft u het gevoel van well-being.

ussen het groen verscholen ligt Familiecamping Beerze Bulten in het Overijsselse Beerze. Een park waar u optimaal van het echte buitenleven kunt genieten, zonder dat het afbreuk doet aan het dagelijkse comfort. Sterker nog: Beerze Bulten weet natuur en comfort wel heel goed met elkaar te verenigen.

"Volgens velen de mooiste plek van Nederland"

In het Overijsselse Vechtdal is van alles te beleven en dit is misschien wel de mooiste en meest veelzijdige plek van Nederland. De zandverstuivingen, oerbossen, jeneverbesvelden, agrarische esgronden en rivier de Vecht maken het geheel uniek. De Vecht baant zich al kronkelend een weg door het schitterende landschap en passeert pittoreske dorpjes, landgoederen, bossen en heide. 

Wandelen door natuur

Tegenover Beerze Bulten bevinden zich prachtige wandelroutes. Al vanaf de parkeerplaats lopen de gele (3 kwartier) en de rode (5 kwartier) route, waarbij u kunt genieten van de prachtige natuur. Trek dus uw wandelschoenen aan en ontdek Beerzes mooiste plekjes.

Zo is er het Beerze Pad, een unieke wandeltocht van 11 kilometer door het authentieke landschap van het nog vrij onbekende, maar verbijsterende Overijsselse Vechtdal. Is 11 kilometer u te lang? Dan doet u de tocht in twee etappes van elk 5,5 kilometer. Het ongekende natuurschoon zal u en uw kinderen bekoren. Misschien ziet u, als u rustig bent, zelfs wel een ree!

Maar u kunt nog veel meer natuurschoon ontdekken dankzij het Wandelnetwerk Vechtdal Overijssel. Dit wandelnetwerk bevat namelijk maar liefst 1300 kilometer aan wandelroutes!

Fietsen in het Vechtdal

Ook zijn er diverse fietsroutes die de moeite meer dan waard zijn! U kunt bij onze receptie een handige fiets- en wandelkaart bemachtigen met diverse fiets- en wandelroutes in de omgeving die allemaal beginnen vanaf Beerze Bulten. Neemt u uw eigen fiets niet mee? Geen probleem! U kunt verschillende type fietsen huren bij de receptie. 

Kanoën over de Vecht

Beerze Bulten bevindt zich aan een zijtak van de rivier de Vecht en vanaf het park kunt u zo het water in met een kano. De kano's zijn te huur bij de receptie voor een dagdeel of dag. U kunt ook een afzaktocht naar Ommen maken. Een echte aanrader! Want het is niet alleen leuk, maar je ziet ook nog een plekjes die je anders niet ziet!

50+ camping

De prachtige omgeving van het Overijsselse Vechtdal, de fiets- en wandelroutes die starten vanaf de camping en de vele faciliteiten gericht op in- en ontspanning maken Beerze Bulten een echte 50+ camping in Overijssel.

Een natuurrijke, groene, gastvrije en bijzondere omgeving

Een natuurrijke, groene, gastvrije en bijzondere omgeving
Een natuurrijke, groene, gastvrije en bijzondere omgeving
Een natuurrijke, groene, gastvrije en bijzondere omgeving
Een natuurrijke, groene, gastvrije en bijzondere omgeving