Thuis met de kinderen? 5 tips!

18 maart 2020

Zitten jullie door de maatregelen omtrent het coronavirus de komende tijd even thuis? Niet getreurd! We hebben een aantal leuke tips voor jullie op een rijtje gezet om de tijd op een leuke manier te vullen!

 1. Bekijk de hele Beerze Bulten musical online

  Ken jij alle liedjes en dansjes al uit je hoofd? Bekijk ook onze andere video's op het Beerze Bulten YouTube-kanaal! Heb je een Smart TV? Gebruik dan de YouTube applicatie en bekijk hem op je TV!
 2. Maak je eigen Bultje's Ansichtkaart in de app

  Ken je deze leuke functie in onze app al? Pimp jouw foto's met de leukste Beerze Bulten 'stickers', van onder meer Bultje, Bibi en andere BB-karakters! Download de Beerze Bulten app, probeer het zelf en vergeet ze vooral niet te delen op social media! Giga gaaf!

 3. Zing en dans mee met BB-liedjes op Spotify

  Naast onze bekende CD's zijn we sinds vorig jaar ook te vinden op Spotify. Ken jij onze liedjes al uit je hoofd? De komende tijd zullen we nog meer BB-liedjes toevoegen.

 4. Beerze Bulten kleurplaten

  Download online onze BB-kleurplaten, druk ze af en maak de mooiste kunstwerken!

 5. Beerze Bulten Mini Puzzel

  Verbleef je afgelopen jaar bij Beerze Bulten? Dan heb je van onze receptie een giga gave Beerze Bulten Mini Puzzel gekregen. Heb jij 'm al gemaakt? Laat het ons weten met een foto via Facebook of Instagram!