Wortelpop 2019

Beleef een weekend lang dit bijzondere familiefestival boordevol theater, muziek en entertainment voor jong en oud. Dit jaar met optredens van o.a. FOURCE en O'G3NE!

Dit jaar kun je een heel weekend lang genieten van Wortelpop. Van vrijdag 14 juni t/m zondag 16 juni vindt dit bijzondere familiefestival plaats. Kom ook kamperen bij Beerze Bulten en en geniet volop van dit speciale weekend!

Wortelpopfestival
Vrijdag gaat om 19:30 uur het festival van start met een open lucht musical met natuurlijk Bultje in de hoofdrol. Op zaterdag kun je van 14.00 tot 20.00 uur genieten van de optredens van O'G3NE, Fource, Stefania, The Juke Box Boys, Apennoten, PAW Patrol en Sesamstraat. Natuurlijk hebben we ook dit jaar weer verschillende verrassingen voor je in petto. Zondag sluiten we om 11.00 uur samen het festival af met onder andere een yoga-les voor het hele gezin! Tijdens je verblijf kun je natuurlijk gratis gebruik maken van de faciliteiten van het park. Zo kun je lekker zwemmen in het vernieuwde zwemparadijs of naar hartelust spelen in het Giga Konijnenhol!

Wortelpop Arrangement
Wil jij dit festival ook optimaal beleven? Kom dan kamperen bij familiecamping Beerze Bulten! Wij hebben een speciaal 3-daags Wortelpop arrangement voor je samengesteld.
Niet alleen ontvang je een gratis late check-out (om 19.00 uur) je ontvangt ook nog eens korting op je weekendticket (€ 13,50 ipv € 20,- p.p.)!

Prijs o.b.v. 2 personen € 111,50 (2 nachten, inclusief alle bijkomende kosten)

Losse tickets
Uiteraard is het ook mogelijk om losse tickets te bestellen voor Wortelpop 2019.

  • Zaterdagticket Wortelpop 2019 - 15 juni (kinderen tot 2 jaar zijn gratis): € 13.50
  • Weekendticket Wortelpop 2019 - 14 t/m 16 juni (kinderen tot 2 jaar zijn gratis): € 20.00

Wortelpop Arrangement

  • Inclusief voordeeltarief weekendticket Wortelpop
  • Vele speciale Wortelpop activiteiten
  • Toegang tot het overdekte speelparadijs het Giga Konijnenhol
  • Toegang tot de binnen- en buitenzwembaden (vernieuwd!)