Giga Konijnenhol

Beleef de mooiste avonturen in indoor speelparadijs het Giga Konijnenhol!

 • Tickets
 • In indoor speelparadijs het Giga Konijnenhol hoef je je nooit te vervelen. En het mooiste is dat het onder de grond is, net als een echt konijnenhol. Lekker warm en droog dus. Kom een dagje spelen, vier je kinderfeestjes of ga met jouw school op schoolreisjes!

  Lekker klimmen en klauteren, naar beneden suizen van de glijbaan en knutselen en kleuren in de knutselhoek: in het Giga Konijnenhol kan het allemaal. En om 15:00 uur is er een theatershow met Bultje in de hoofdrol!

  In het Giga Konijnenhol zijn 10 meter hoge nettenstructuren waar je in kunt klimmen, kunt spelen met giga grote ballen en naar beneden kunt roetsjen! Deze nettenstructuren zijn voor de echte avonturiers. 

  Inclusief voor verblijfsgasten

  De leukste ondergrondse avonturen beleef je in het Giga Konijnenhol!

  Als verblijfsgast is het Giga Konijnenhol inclusief en kun je elke dag gebruik maken van het indoor speelparadijs. Buiten het hoogseizoen om, kunnen ook daggasten elke woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag het Giga Konijnenhol bezoeken. Kijk hier voor de actuele openingstijden.

  Bultje's Eetkamer

  Heb je daarna honger gekregen, dan schuif je gewoon aan bij Bultje's Eetkamer. Want naast fris en snacks kun je je in het Giga Konijnenhol ook tegoed doen aan frietjes met een hamburger of een heerlijke pizza. Voor ouders is er natuurlijk ook een lekker kopje koffie of een ander lekker drankje. In het Giga Konijnenhol is ook lounge waar je heerlijk uit kunt rusten en naar de spelende kinderen kunt kijken.

  Beerze Bowling

  Het Giga Konijnenhol heeft ook eigen bowlingbanen! De bowlingbanen zijn voorzien van giga gave effecten en mogelijkheden voor jong en oud. Zo kun je voor de iets minder ervaren speler bumpers omhoog laten komen zodat ook zij kans maken op een strike. Strijk neer op de heerlijke loungeset en geniet van de hapjes en drankjes van Bultje's Eetkamer.

  Bowlingbaan reserveren

   

  Tip: Download nu ook voor thuis de Beerze Bulten Kleurplaten en maak de mooiste tekeningen! Of luister thuis of in de auto naar je favoriete Beerze Bulten liedjes op Spotify!

  Welkom in het huis van Bultje en z'n vriendjes!

  Welkom in het huis van Bultje en z'n vriendjes!
  Welkom in het huis van Bultje en z'n vriendjes!
  Welkom in het huis van Bultje en z'n vriendjes!
  Welkom in het huis van Bultje en z'n vriendjes!