Giga Konijnenhol

Het indoor speelparadijs staat garant voor urenlang speelplezier!

Lekker klimmen en klauteren, naar beneden suizen van de glijbaan en knutselen en kleuren in de knutselhoek: in het Giga Konijnenhol kan het allemaal. En om 15:00 uur is er een theatershow met Bultje in de hoofdrol!

NIEUW! In het Giga Konijnenhol: 10 meter hoge nettenstructuren waar je in kunt klimmen, kunt spelen met giga grote ballen en naar beneden kunt roetsjen! Deze nettenstructuren zijn voor de echte avonturiers. 

Inclusief voor verblijfsgasten

De leukste ondergrondse avonturen beleef je in het Giga Konijnenhol!

Als verblijfsgast is het Giga Konijnenhol inclusief en kunt u elke dag gebruik maken van de overdekte speeltuin. Buiten het kampeerseizoen om, kunnen ook daggasten elke woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag het Giga Konijnenhol bezoeken. Kijk hier voor de actuele openingstijden.

Voor de lekkere trek

Heb je daarna honger gekregen, dan schuif je gewoon aan bij Bultje's Eetkamer. Want naast fris en snacks kun je je in het Giga Konijnenhol ook tegoed doen aan frietjes met een hamburger of een heerlijke pizza. Voor ouders is er natuurlijk ook een lekker kopje koffie of een ander lekker drankje. In het Giga Konijnenhol is ook lounge waar je heerlijk uit kunt rusten en naar de spelende kinderen kunt kijken.

Reserveer nu je bowlingbaan bij Beerze Bowling

Het Giga Konijnenhol heeft ook eigen bowlingbanen! De bowlingbanen zijn voorzien van giga gave effecten en mogelijkheden voor jong en oud. Zo kun je voor de iets minder ervaren speler bumpers omhoog laten komen zodat ook zij kans maken op een strike. Strijk neer op de heerlijke loungeset en geniet van de hapjes en drankjes van Bultje's Eetkamer. Deze spectaculaire bowlingbanen zijn nu online te reserveren op de arrangementenpagina van gigakonijnenhol.nl.

Tip: Download nu ook voor thuis de Beerze Bulten Kleurplaten en maak de mooiste tekeningen!

Welkom in het huis van Bultje en z'n vriendjes!

Welkom in het huis van Bultje en z'n vriendjes!
Welkom in het huis van Bultje en z'n vriendjes!
Welkom in het huis van Bultje en z'n vriendjes!
Welkom in het huis van Bultje en z'n vriendjes!