Kinderfeestjes

Een onvergetelijke dag!

Vier jouw giga gave kinderfeestje met al jouw vriendjes en vriendinnetjes bij Beerze Bulten!

Boek nu

Een kinderfeestje naar wens!

Wil jij een giga gaaf kinderfeestje vol beleving, plezier en theater? Vier je kinderfeestje dan bij Bultje het konijn in het Giga Konijnenhol: een indoor speelparadijs! Elke dag dat wij open zijn is er in de middag om 15.00 uur een spetterende theatershow met Bultje en zijn vriendjes die je niet mag missen! Bij Beerze Bulten zijn er verschillende arrangementen, zodat je kunt doen wat jij het allerleukste vindt! We hebben bijvoorbeeld een Giga Konijnenhol KinderfeestjeGiga Theaterfeestje of een Spetterend Zwemfeestje!

Natuurlijk kun je je kinderfeestje ook in het Zwemparadijs vieren! De kinderen kunnen zich uitleven op de glijbanen, in de waterversnelling en op het Fun eiland. Ook kun je je kinderfeestje vieren op het Giga Konijnenveld; een geweldig grote zwemvijver - ruim 10.000 vierkante meter - met water en zand met water, zand en speeltoestellenBij mooi weer kun je je heerlijk uitleven op het Giga Konijnenveld!

Wilt u meer informatie over een kinderfeestje bij Beerze Bulten of reserveren? Bel dan naar 0523 - 251 398 of klik op de gele button hieronder voor het totale aanbod van kinderfeestjes bij Beerze Bulten!

Lees meer Verberg extra tekst

Archery Tag Feestje

Het nieuwste feestje! Super stoer en outdoor!

Vanaf 12,00

Meer info

Top 3

Meest gekozen dagjes uit...