• Subtropisch zwemparadijs
  • Prachtige binnen- en buitenbaden
  • Adventure island
  • Verschillende gave glijbanen
  • Giga Spetterpark

Waterpret in onze binnen- en buitenzwembaden!

Met ieder weertype beleef je waterpret in het binnen- en buitenzwembad! Het zwemparadijs van Beerze Bulten staat garant voor zwemplezier voor jong en oud. Razendpopulair zijn de twee spectaculaire glijbanen met lichteffecten in het verwarmde binnenzwembad. De allerkleinsten hebben plezier in de veelzijdige waterspeeltuin.

Ouders kunnen ook ontspannen in het wellness gedeelte van het zwembad, met massagestralen en watersproeiers. Buiten roetsjen de kinderen maar al te graag van de drie aaneengesloten glijbanen. De grote ligweide met stoelen is ideaal voor ouders om te genieten van de zon.

Dringend advies: Wegens beperkte capaciteit, voorkom teleurstelling en reserveer snel en eenvoudig online!
 
 

 

Top 3

Meest gekozen zwemarrangementen...

 

Ticket Zwemparadijs

Prachtige binnen- en buitenbaden
Adventure island met waterpistolen
Verschillende gave glijbanen

Meer info
 

Zwemparadijs Feestje

Friet, snacks en onbeperkt ranja
Cadeautje voor de jarige
Spetterend veel zwemplezier

Meer info
 

Giga Combi Ticket

Zwemmen in het zwemparadijs
Spelen in het Giga Konijnenhol
Theater- of discoshow om 15:00 uur

Meer info
 

Binnenzwembad

Uren waterpret in het overdekte zwemparadijs, welke is verwarmd en voorzien van een nieuw peuterbad, speelattributen en glijbanen. Zwemplezier gegarandeerd!

Buitenzwembad

Het grote buitenbad is verwarmd en voorzien van een peuterbadje, speelattributen en glijbanen. Op heerlijk zonnige dagen is zwemplezier gegarandeerd!

Zwemles

De 2-uurs zwemlessen worden gegeven volgens kindvriendelijk onderwijs door een vast team van zwemonderwijzers. Klik hier voor de voordelen en prijzen van zwemschool Beerze Bulten.

 

Giga Konijnenveld

Het Giga Konijnenveld is een grote buitenspeeltuin, met verschillende klim- en klautertoestellen in en rondom het lage water. Kinderen vermaken zich uren in het water en zand!

Bekijk alle faciliteiten