Beleef een giga gave 2e Kerstdag met het hele gezin bij Brasserie de Hagehorst van Beerze Bulten!

Ons team staat weer klaar om jullie een onvergetelijke kerst te bezorgen!

 

Familie Kerstbrunch

VOL

Van 11.00 tot 13.30 uur (met inloop tussen 10.30 en 11.00 uur) kunt u genieten van een volledig verzorgde en sfeervolle Kerstbrunch. Ons aanbod omvat diverse soorten brood, een uitgebreid assortiment zoet en hartig beleg, warme beenham en nog veel meer lekkernijen! Speciaal voor de kinderen hebben we een aantrekkelijk kidsassortiment samengesteld.

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we een leuke verrassing voor jullie... Bultje en de Kerstman zullen ook nog even langskomen!

De kosten zijn als volgt:

  • Volwassenen: €29,95 per persoon
  • Kinderen (3 t/m 11 jaar): €15,- per persoon

Deze prijzen zijn inclusief koffie, thee, jus d'orange, melk, karnemelk en ranja.

Familie Kerstbuffet

VOL

Van 17.00 tot 20.00 uur (met inloop tussen 16.30 en 17.00 uur) bieden we een buffet met gevarieerde selectie van gerechten, waaronder verschillende salades, broodsoorten, soepen, vis- en vleesgerechten, vergezeld van passende sauzen en garnituren. Als afsluiting verwennen we u met een verrukkelijk dessert buffet. Natuurlijk hebben we ook gedacht aan de kinderen en voor hen is er een speciaal kindermenu!

En om de avond extra feestelijk te maken, zullen Bultje en de Kerstman vanavond ook nog even langskomen! Een onvergetelijke avond voor zowel jong als oud.

De prijzen zijn als volgt:

  • Volwassenen: €47,95 per persoon
  • Kinderen (3 t/m 11 jaar): €22,50 per persoon.

Prijs van het buffet is excl. dranken.