Beerze Bulten

Ontdek het Vechtdal met Kids

In het Vechtdal is van alles te beleven. Er zijn prachtige fiets- en wandelroutes, maar ook vele leuke plaatsen om gezellig te winkelen.

Tips voor de kids

Sahara
Tegenover Beerze Bulten bevindt zich de Sahara. Deze zandverstuiving is met alle jaargetijden mooi en een wandeling meer dan waard. Kinderen kunnen heerlijke ravotten in de bossen en rollen in het zand (of misschien moeten we dat maar niet tegen ze zeggen).

Het hol van de leeuw
Ook leuk voor de kinderen is ‘Het hol van de leeuw’ op de Lemelerberg. In dit speelbos kunnen de kinderen springen van boom naar boom of zich verstoppen in een boomhut. Hebben zij na het spelen nog energie over? Volg dan het ‘spoor van de leeuw’, een route van 4 km over de Lemelerberg met leuke weetjes over de dieren die er wonen.

Met de trein
Op korte afstand van Beerze bevindt zich de stad Hardenberg met een divers aanbod winkels. Ook Ommen ligt vlakbij Beerze en heeft een knus hart met verschillende winkels. Ongeveer een half uurtje rijden vanaf Beerze ligt Zwolle, een bijzondere Hanzestad met diverse winkels en concept-stores, leuke restaurants en interessante musea. Je kunt ook vanaf Mariënberg met de trein naar Zwolle. Giga gaaf voor de kids!

Beerze Rangers

De bossen van Beerze combineren met een leuke activiteit voor het hele gezin? Het Beerze Rangers Avonturenpad is een speurroute door de natuur met overal een opdracht, raadsel of verwijzing. Als je de route succesvol hebt afgerond ontvangen de kids zelfs een echte BB-button!