Spelen

Eindeloos speelplezier!

Beerze Bulten is perfect voor een heerlijk dagje uit! Spelen in het overdekte speelparadijs vanaf april, uitleven in de buitenspeeltuin en meezingen met de theatershow. Het kan allemaal en plezier gegarandeerd! Wat ga jij doen?

Giga Konijnenhol

Het Giga Konijnenhol is groots vernieuwd en uitgebreid. Zo is er nóg meer speelplezier voor jong en oud, uitgebreide horeca, 4 nieuwe bowlingbanen, meer zitcomfort en veel meer! In het overdekte speelparadijs kunnen kinderen uren spelen, springen, klimmen en klauteren in de vele speeltoestellen. Je hebt het gevoel dat je in een écht konijnenhol bent! Bovendien is er tijdens openingsdagen om 15:00 uur een theatershow, waarin Bultje het Konijn en z'n vriendjes de leukste avonturen beleven.

Giga Konijnenveld

Het Giga Konijnenveld is de giga buitenspeeltuin van Beerze Bulten. Op deze zandverstuiving staan verschillende klim- en klautertoestellen (in en rondom het lage water), die voor elk kind een uitdaging zijn. Bij ieder weertype is het hier heerlijk vertoeven.

Speeltuintjes

Verspreid over het park bevinden zich meer dan 30 gave speeltuinen! Klimmen, glijden, klauteren, schommelen, spelen met zand... het kan allemaal! De kinderen kunnen zich urenlang vermaken terwijl u even lekker kunt bijkomen. De speeltuinen kennen een grote diversiteit aan speeltoestellen en hebben veel speelwaarde!

Tip: Download nu ook voor thuis de Beerze Bulten Kleurplaten en maak de mooiste tekeningen!

Lees meer Verberg extra tekst

Zwemmen en spelen voor een all-in prijs!

Giga Combi Ticket 9,50

Top 3

Meest gekozen dagjes uit...