Spelen

Eindeloos speelplezier!

Beerze Bulten is perfect voor een heerlijk dagje uit! Spelen in indoor speelparadijs het Giga Konijnenhol, uitleven in buitenspeeltuin het Giga Konijnenveld en meezingen met de theatershow. Het kan allemaal en plezier gegarandeerd! Wat ga jij doen?

Boek nu

Giga Konijnenhol

Het Giga Konijnenhol is groots vernieuwd en uitgebreid. Zo is er nóg meer speelplezier voor jong en oud, Bultje's Eetkamer, 4 nieuwe bowlingbanen, meer zitcomfort en veel meer! In het indoor speelparadijs kunnen kinderen uren spelen, springen, klimmen en klauteren in de vele speeltoestellen. Je hebt het gevoel dat je in een écht konijnenhol bent! Bovendien is er tijdens openingsdagen om 15:00 uur een theatershow, waarin Bultje het Konijn en z'n vriendjes de leukste avonturen beleven.

Giga Konijnenveld

Het Giga Konijnenveld is de grote buitenspeeltuin van Beerze Bulten. Op deze zandverstuiving staan verschillende klim- en klautertoestellen (in en rondom het lage water), die voor elk kind een uitdaging zijn. Kinderen vermaken zich uren in het water en zand! Bij ieder weertype is het hier heerlijk vertoeven.

Tip: Download nu ook voor thuis de Beerze Bulten Kleurplaten en maak de mooiste tekeningen!

Lees meer Verberg extra tekst

Spelen en zwemmen voor een combi prijs!

Giga Combi Ticket 9,50

Boek nu

Top 3

Meest gekozen dagjes uit...