Sauna Overijssel

Ontdek onze sauna in Overijssel, voor jouw gezondheid, lichamelijke ontspanning en een verbetering van jouw welzijn. Beauty & Wellness Beerze Bulten bied jou een intieme en sfeervolle sauna in Overijssel. Naast de sauna kun je gebruik maken van onze sfeervolle rustruimte met openhaard. Zachte muziek op de achtergrond maakt dat je heerlijk wegdoezelt in ons saunalandschap. Vers ijswater staat voor je klaar. Tevens is er de mogelijkheid om deze sauna in Overijssel, privé af te huren.

Sauna Overijssel

Geniet van deze prachtige, huiselijke sauna in Overijssel

Finse Sauna in Overijssel

Een sauna met een hoge temperatuur tussen 85 en 90 °C. De luchtvochtigheid is laag, 10 tot 30%. De sauna heeft een helende werking op de luchtwegen door gebruik van menthol of eucalyptus.

Bio Sauna bij familiecamping Beerze Bulten in Overijssel
In deze sauna in Overijssel is ook een bio sauna met een temperatuur rond de 50 à 60 °C. De luchtvochtigheid is hier hoger, zo’n 45%. Hier wordt gewerkt met etherische oliën en lichttherapie.

Stoombad in Overijssel

Een bad met een luchtvochtigheid van 100% en een temperatuur tussen 40 en 50 °C. De stoom is goed voor huid, haar, luchtwegen en werkt extra helend bij verkoudheid.

De infrarood cabine in Overijssel
Een ruimte met infraroodlampen waarvan de warmte ca. 4 mm de huid indringt. De warmte werkt pijnverlichtend bij reuma of hernia, en herstellend bij spierletsel of blessures. Verder reinigt het de huid grondig en is daardoor goed voor o.a. acné of eczeem. De temperatuur ligt rond de 55 °C.

Rustruimte en dakterras in Overijssel

Na een sauna gang is het heerlijk om weg te soezen in de rustruimte. Ligstoelen staan voor je klaar, de openhaard brandt en zachte muziek klinkt op de achtergrond. Vers ijswater staat voor je klaar. Wil je verder nog iets gebruiken dan kan dat in overleg. Ook kun je gebruik maken van het kleine intieme dakterras. Je kun je daar afspoelen met koud water en genieten op een ligstoel van het zonnetje. Wil je hier een lunch gebruiken, dan kan dat ook.

> Sauna: € 15,00 p.p. per keer
> 5-rittenkaart: € 60,00 p.p.


Badjas/handdoek en slippers zijn verplicht. Deze kunnen eventueel bij de receptie gehuurd worden:
> Huur badjas: € 3,00 p.p.
> Huur handdoek: € 2,00 p.p.
> Slippers: € 2,00 p.p.

Sauna Overijssel: Sauna Private

Wist je dat het mogelijk is onze sauna in Overijssel bij familiecamping Beerze Bulten voor prive gebruik af te huren? Buiten de reguliere openingstijden heb je het complex dan helemaal voor jezelf.

Kosten

€30,00 per uur voor twee personen (alleen op reservering) €5,00 per uur per extra persoon.