Beerze Bulten wint award van BungalowSpecials!

07 februari 2017

Met veel trots hebben we de 'Beste prijs-kwaliteitverhouding van Overijssel’ award in ontvangst genomen van BungalowSpecials!

Op 7 februari 2017 j.l. werd deze Award uitgereikt door Eddy van Heijum, gedupteerde van Provincie Overijssel. De uitreiking van de BungalowSpecials Awards voor Bungalowpark uit Overijssel heeft plaatsgevonden in onze eigen Brasserie de Hagehorst. De 6 prijswinnende parken uit Overijssel kwamen hier bijeen om de gewonnen Awards in ontvangst te nemen. 


De uitreiking is een jaarlijks terugkerend fenomeen waarbij prijzen worden uitgereikt aan de beste vakantieparken van Nederland, België en Duitsland. De winnaars van de Awards worden gekozen door gasten die via BungalowSpecials een verblijf op een vakantiepark hebben geboekt. Na het verblijf krijgen deze gasten de mogelijkheid een beoordeling te schrijven en op basis hiervan worden de Award-winnaars bepaald. Om in aanmerking te komen voor een BungalowSpecials Award dient ieder vakantiepark in het afgelopen jaar minimaal tien beoordelingen hebben ontvangen. Eigenaren Gerrit-Jan en Johanneke Hagedoorn van Beerze Bulten namen met een gemiddeld cijfer van een 8,8 de ‘Beste prijs-kwaliteit van Overijssel’ award in ontvangst. De bezoekers zijn vooral te spreken over de service en de netheid van het park. Zo vertelt één van onze bezoekers: ‘Dit is gewoon goed! Een aanrader voor iedereen. Netjes, goed bezet en met een juiste hospitality instelling, openhartig in iedere benadering. Zoals het hoort’.